Intrebarea asta este cu doua taisuri...eu unul am facut-o odata in viata si sunt sigur k as my face-o inl odata, numy k trebuie sa fii absolut sigur de alegerea ta pentru ca daca nu, ajungi rau de tot...in cel my rau caz, poti pierde tot(familie, cariera, chiar si p tine insuti)! Trebuie sa fii absolut sigur k persoana d langa tine merita ca u sa renunti la tot pentru ea!
Daca EL ma iubeste...nu ar trebui sa ma puna sa aleg...`dar daca este vorba de. distanta... el este plecat nu stiu unde...nu cred ca as renunta la cariera, familie...pentru ca daca ne iubim si chiar ne dorim, o sa fim impreuna intr-o buna zi fara sa renunt la restul.
Da.pentru ca de el as avea nevoie de adevarat.
Plus ca daca am fi casatoriti. si am avea si copii. normal.am fi deja o familie. Iar la cariera sigur as renunta pentru ei Fara iubire.viata nu inseamna nimic.
Pai sunt langa persoana iubita! Sotul meu, copilul meu...
Cred ca intrebarea nu este adresata persoanelor de genul acesta.
Scuza-ma, te rog, ca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala...
Eu unna nu as renunta deoarece persoana iubita nu o sa imi ofere mult mai multe decat familia mea
Presupun ca daca ai viata de familie, nu trebuie sa cauti in alta parte persoana iubita. Ce sa parasesti daca esti impreuna cu ea?
Nu.Niciodata,banuiesc ca te-ai referit la o persoana din trecut ori la o posibila iubire aparuta pe parcurs.eu nu as renunta la familia mea pentru asa ceva.sunt casatorita cu un om care ma iubeste enorm si pot spune ca mi-a demonstrat de multe ori ca traieste pentru fericirea mea.pentru ce sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard? lasa ca mi-e bine asa nu imi trebuie alta iubire. oricum, preventiv, inchid ochii cand vad un barbat dragut pe strada asa ca nu am cum sa ma indragostesc de altul