| stephie21 a întrebat:

Ati renunta la viata voastra de acum ( familie, cariera), doar pentru a fi alaturi de persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| Cosmin a răspuns:

Intrebarea asta este cu doua taisuri...eu unul am facut-o odata in viata si sunt sigur k as my face-o inl odata, numy k trebuie sa fii absolut sigur de alegerea ta pentru ca daca nu, ajungi rau de tot...in cel my rau caz, poti pierde tot(familie, cariera, chiar si p tine insuti)! Trebuie sa fii absolut sigur k persoana d langa tine merita ca u sa renunti la tot pentru ea!

17 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Daca EL ma iubeste...nu ar trebui sa ma puna sa aleg...`dar daca este vorba de. distanta... el este plecat nu stiu unde...nu cred ca as renunta la cariera, familie...pentru ca daca ne iubim si chiar ne dorim, o sa fim impreuna intr-o buna zi fara sa renunt la restul.

| cioko19 a răspuns:

Da.pentru ca de el as avea nevoie de adevarat.
Plus ca daca am fi casatoriti. si am avea si copii. normal.am fi deja o familie. Iar la cariera sigur as renunta pentru ei happyFara iubire.viata nu inseamna nimic.

| hândel a răspuns:

Am facut-o odata si as faceo din nou. Merita persoana mea iubita. love struck

| M.J. a răspuns:

Dac persoana ar fi cea de acum, as renunta de 1000 de ori. te iubesc bebe

| stephie21 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Răspuns utilizator avertizat
| yoanna73 a răspuns:

La 21 de ani? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

| m24 a răspuns:

Persoana iubita nu iti cere sa renunti la familie si la cariera!

| unomprintreoameni a răspuns:

Pai sunt langa persoana iubita! Sotul meu, copilul meu...
Cred ca intrebarea nu este adresata persoanelor de genul acesta.
Scuza-ma, te rog, ca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala...

| adi_7507 a răspuns:

De ce sa renunti cand le poti avea pe toate?

| aura_3171 a răspuns:

Eu unna nu as renunta deoarece persoana iubita nu o sa imi ofere mult mai multe decat familia meawinking

| scootsie a răspuns:

Presupun ca daca ai viata de familie, nu trebuie sa cauti in alta parte persoana iubita. Ce sa parasesti daca esti impreuna cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Niciodata,banuiesc ca te-ai referit la o persoana din trecut ori la o posibila iubire aparuta pe parcurs.eu nu as renunta la familia mea pentru asa ceva.sunt casatorita cu un om care ma iubeste enorm si pot spune ca mi-a demonstrat de multe ori ca traieste pentru fericirea mea.pentru ce sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard? lasa ca mi-e bine asa nu imi trebuie alta iubire. oricum, preventiv, inchid ochii cand vad un barbat dragut pe strada asa ca nu am cum sa ma indragostesc de altul laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai imi iubesc sotia si baietii si fiica.nu cred ca mi-ar putea oferi cineva mai mult decat imi ofera ei, in afara de Bunul Dumnezeu care imi ofera totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cariera nu poate fi vorba inca la varsta mea, dar daca as fi in situatia respectiva, da, as renunta la tot.Viata fara iubire si duiosie e trista, monotona.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cum ai putut sa pui asemenea intrebare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as renunta cu cea mai mare placere ``I am an idiot than I hate my life``