Am incercat si e mai bine ca la un baiat[glumeam... e doar mai interesant].
MI se potriveste melodia I kissed a girl and i liked it the taste of her cherry chapstick i kissed a girl just to try it i hope my boyfriend don`t mind it it felt so wrong it felt so right don`t mean i`m in love tonight i kissed a girl and i liked it i liked it.
Mai, sa nu crezi ca nu am facut-o atunci, dar acum zau, nu as mai face-o...chiar ma rusinez pentru acest gest necugetat. Este un pacat oare?!
Da am sarutat o fata intr-o tabara cand jucam adevar sau provocare:-|. Si nu, eu una nu am simtit nimic, doar ca mi-a fost putin scarba(evident nu i-am spus`o si ei:d)
Da, m-am sarutat cu destule fete.(prietene) Este fun si sexy, zic eu.Ne dadeam in spectacol in fata baietilor la diferite petreceri...saracii,au ramas speechless Am observat ca fetele saruta mai bine ca baietii...hmm naughty naughty
Da.am facut si asta! A fost mai mult de distractie, asta se intampla in clasa a 8-a cu cea mai buna prietena
Am incercat si e mai bine ca la un baiat[glumeam...e doar mai interesant].
MI se potriveste melodia I kissed a girl and i liked it the taste of her cherry chapstick i kissed a girl just to try it i hope my boyfriend don`t mind it it felt so wrong it felt so right don`t mean i`m in love tonight i kissed a girl and i liked it i liked it.
Prima oara cand m-am sarutat cu un baiat a fost super nasol....la fata pe de alta parte....mmmmm
@ Crucified_Countess parca mi-ai fi citit gandurile "Prima oara cand m-am sarutat cu un baiat a fost super nasol....la fata pe de alta parte....mmmmm"
Inca nu. dar mi-ar place sa ma sarut cu o fata asa ca un cadou de ziua mea macar
Optimus7 întreabă: