Am simtit dar cele mai puternice sentimente erau atunci cand am iubit pe cineva care nu merita, care nu vroia decat sa ma foloseasca si asa nu m-am putut abtine de a-l mai iubi si cel mai rau sentiment era atunci cand nu era langa mine
Da! Simteam atat de multe... :O Emotie, fiori, flutrasi in stomac, ma agitam, imi era rusine sa ma uit in ochii lui si aveam un zambet de ala talamb
Numai o data?
Am crezut ca i-au foc de nervisi asta nu din iubire ci din orgoliu.
Uneori. cand eram trist "explodam" si izbucneam in lacrimi. doar uneori cand ma ranea persoana pe care o iubeam. Tu la ce fel de sentimente ai explodat?
De ce din pacate? Poate au fost momente cand sentimentele au fost de iubire si nu de ura!
Au fost si sentimente de iubire si "din pacate" pentru ca nu erau impartasite
Si nu ma deranjeaza dar nu pot trimite mesaj
Stiu cum e... urat.dar viata merge inainte!
Daca te referi la iubire da, dar am invatat ca viata merge mai departe si ca va trece.
Sau cand esti indragostit la maxim.
Semnatura:
Estem bine
Funda?
Mda...atunci cand ne iubeam reciproc dar nu puteam fi impreuna. fiindca diferenta de varsta a fost prea mare si parintii erau total impotriva relatiei noastre.
Da de multe ori, de tot felul nu numai iubire, gelozie, vinovatie ( mai ales ) si etc...
Am simtit si mai simt daca sincer!Всегда есть момент, когда дороги расходятся. Каждый выбирает свой путь в надежде, что их дороги вновь сойдутся. И вдруг ты осознаешь, что все закончилось. На самом деле. Ты не можешь вернуть прошлое.И в этот момент, ты понимаешь, что некоторые вещи случаются всего раз в жизни. И не важно, как сильно ты будешь пытаться почувствовать это снова. Ты больше никогда не поднимешься на три метра над небом…
Mutubal întreabă: