| Iuli113 a întrebat:

Ati simtit vreodata ca v-ati indragostit de cineva care te-a jignit si cu toatea astea inca il iubesti dar te-ai saturat sa alergi dupa ea/el?

13 răspunsuri:
| dreamgirl94 a răspuns:

Nu,e total aiurea...adica cum poti iubi o persoana care te jigneste?

| MaryusMN a răspuns:

Da se poatewinking si eu am fost in aceeasi situatie si pana la urma si acum suntem impreuna

| Geniuss a răspuns:

Dap se poate am vazut asta o fost prietena de-a mea am jicnito umilito si la vreo 2 luni de zile mam combinat cu ea :p

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu.

| wolder a răspuns:

Mi se intampla.
iubesc un baiat si cu toate astea stiu ca nu meritasad

| theona13 a răspuns:

Poti iubi in tacere si vei pierde mai tarziu persoana potrivita din cauza ca ai stat sa jelesti ceva imposibil

| Dariusuu a răspuns:

Niciodata.

Nu am cum sa iubesc pe cineva care nu da 2 bani pe mine.
Sunt doar indiferent.

O zi superba iti doresc.

| lolylolypops a răspuns:

Nu! Cum sa-l iubesc daca isi bate joc de mine? Normal ca nu! Unul dintre motivele pentru care l-as iubi ar fi ca ma protejeaza si are grija sa ma simt bine, dar el sa-si bata joc si eu sa alerg dupa el, nu, nu!

| farsoareaehheee a răspuns:

Da se poate stiu din propria experienta; da sti ce las0 balta! E CINEVA, undeva care te asteapta cu bratele deschise

| Andreea_Diana_1994 a răspuns:

Stiu cum e ..trebuie sa incerci sa uiti de ea/el si sa treci peste ...cu toate ca mai exista o varianta.:cand te jignesti apropie-te usor de ea/el tine-o/l de mana si sarutal atunci iti vei da seama daca te iubeste nu mai fugi dupa ea/el ataca nu cred ca ai vroa sa o/il priezi...

| mona a răspuns:

Nu,ar fi chiar culmea...

| duuh a răspuns:

Nu, ce-i aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este boala, masochism, iti place sa suferi, fie si inconstient.