| IHateLuvStorys a întrebat:

Ati simtit vreodata ca va indragostiti de diferite persoane intr-un timp scurt? FUNDA:*
batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| BloodyDress a răspuns:

Chiar vara trecuta am trecut pri asta. dupa ce m-am intors din tabara tot vorbeam cu un baiat in fiecare seara ca ma suna mereu si ma indragosteam de el dar apoi cand mergeam prin cartier la bunicamea erau acolo 3 baieti care se dadeau la mine si ma indragosteam si de ei.dar ceea ce e cel mai ciudat e ca daca ma indragosteam de unul parca il uitam pe celalalt.Eu credeam ca o sa am un statut de cu*va dar am ramas aceeasi fata draguta pe care o stiau totihappy pfeeau.asta da noroclaughing oricum mi-am dat seamna ca nu au cum sa ma considere curva ca doar eu nu am umblat cu niciunul dintre ei

4 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu.Ma indragostesc greu,ma atasez greu de oameni si, mai ales, iubesc dupa mult timp un om sau chiar niciodata.Ma simt atrasa fizic/sexual de unii oameni, ii percep interesanti sau nu, dar nu ma indragostesc niciodata usor.

| InnaiiSa a răspuns:

Nu de indragostit te poti indragosti o singura data cu adevarat intr.adevar poti avea multe relatii dar nu iti poti iubi toti partenerii cu aceeasi pasiune. Eu iubesc un singur baiat cu care am o relatie de 4 ani si am avut si alte relatii dar nu am iubit pe nimeni in afara de el.

| Aly_2611 a răspuns:

De indragostit nu dar de placut mi-s-a intamplat sa merg pe strada si sa zic " vai cat de frumusel e baiatul acela" dar de indragostit eu zic ca nu se poate intr-un timp scurt.Asta este parerea mea.

| TeddyXd a răspuns:

Nu poti sa spui ca te indragostesti, ci doar esti atrasa.