Chiar vara trecuta am trecut pri asta. dupa ce m-am intors din tabara tot vorbeam cu un baiat in fiecare seara ca ma suna mereu si ma indragosteam de el dar apoi cand mergeam prin cartier la bunicamea erau acolo 3 baieti care se dadeau la mine si ma indragosteam si de ei.dar ceea ce e cel mai ciudat e ca daca ma indragosteam de unul parca il uitam pe celalalt.Eu credeam ca o sa am un statut de cu*va dar am ramas aceeasi fata draguta pe care o stiau toti pfeeau.asta da noroc oricum mi-am dat seamna ca nu au cum sa ma considere curva ca doar eu nu am umblat cu niciunul dintre ei
Nu.Ma indragostesc greu,ma atasez greu de oameni si, mai ales, iubesc dupa mult timp un om sau chiar niciodata.Ma simt atrasa fizic/sexual de unii oameni, ii percep interesanti sau nu, dar nu ma indragostesc niciodata usor.
Nu de indragostit te poti indragosti o singura data cu adevarat intr.adevar poti avea multe relatii dar nu iti poti iubi toti partenerii cu aceeasi pasiune. Eu iubesc un singur baiat cu care am o relatie de 4 ani si am avut si alte relatii dar nu am iubit pe nimeni in afara de el.
De indragostit nu dar de placut mi-s-a intamplat sa merg pe strada si sa zic " vai cat de frumusel e baiatul acela" dar de indragostit eu zic ca nu se poate intr-un timp scurt.Asta este parerea mea.
Nowingsangel întreabă: