Da m-am indragostit din prima de sotia mea, mai ales de ochii ei care m-au cucerit din prima
Ehei, dar ce, numai o data?! Exista si oameni foarte magnetici, din prma, dar, de regula, asta depinde si de cum suntem noi (adica foarte receptivi, tristi, melancolici, dornici...) in momentul aparitiei aceluia!
Sigur, cu cateva persoane. Dar e ca un rezervor cu benzina. Cat tine, masina poate trage tare. Dar se consuma repede si iti moare motorul.
Da, patesc foarte des pentru ca acum nu am o relatie si imi permit Dar e ceva trecator. Pura atractie fizica. Rar imi mai si place acea fata cu adevarat. Relatiile astea de cateva zile nu sunt genul meu. V-am mai zis ca eu sunt foarte...(cum? Hai sa va vad care stie!)
Psihoyounger
Da dar a fost trecatoare..adik dupa cum am mai zis..nu ma atasez de o persoana daca nu o cunosc foarte bine
Privirea unui baiat m-a tulburat atat de tare incat am ajuns sa fim atrasi unul de altul intr un timp foarte scurt.Si toata magia consta in privirile aruncate pe furis. Si de multe ori ma intreb daca vor ramane doar priviri...
Uuhhuuu:X:X:X...dap...si s`a intamplat curand...acum cand am fost la mare.am fost in tineretului si era o trupa de dans...pfoai de capu` meu cum arata dansatoru.era super avea un zambet superb...si niste perinutze pe abdomen ...
Da chiar pentru sotul meu cand ne am cunoscut si avem anul acesta 17 ani de casatorie si nu regretam
Da. Chiar de curand. Am trecut unul pe langa celalalt si ne-am privit in ochi. M-a sagetat cu privirea. De fiecare data cand ne intalnim ne uitam unul la altul, iar inima imi bate in piept ca o nebuna.
anonim_4396 întreabă: