| flower a întrebat:

Ati simtit vreodata o atractie irezistibila pentru cineva de la prima vedere?!

Răspuns Câştigător
kratos
| kratos a răspuns:

Da big grin m-am indragostit din prima de sotia mea, mai ales de ochii ei care m-au cucerit din prima tongue

20 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ehei, dar ce, numai o data?! Exista si oameni foarte magnetici, din prma, dar, de regula, asta depinde si de cum suntem noi (adica foarte receptivi, tristi, melancolici, dornici...) in momentul aparitiei aceluia!

| psiholoaga a răspuns:

Sigur, cu cateva persoane. Dar e ca un rezervor cu benzina. Cat tine, masina poate trage tare. Dar se consuma repede si iti moare motorul.

| Psihoyounger a răspuns:

Da, patesc foarte des pentru ca acum nu am o relatie si imi permit big grin Dar e ceva trecator. Pura atractie fizica. Rar imi mai si place acea fata cu adevarat. Relatiile astea de cateva zile nu sunt genul meu. V-am mai zis ca eu sunt foarte...(cum? Hai sa va vad care stie!)

Psihoyounger

| Psihoyounger a răspuns:

Nekane, ma bucr ca ai tinut minte!

Psihoyoungerwinking

| selef a răspuns:

Da.

| eni a răspuns:

Da, si o simt si acum.

| FearNoEvil a răspuns:

Binenteles. big grin Pacat ca nu i s-a intamplat acelasi lucru si ei. sad

Răspuns utilizator avertizat
| justify a răspuns:

Da, dar dupa ce am inceput sa vorbesc cu el nu mi s-a parut la fel...sad

| eek a răspuns:

Da. dar atractia nu ramane aceeasi pe tot parcursul relatieistraight face

| Danutz_8401 a răspuns:

Da dar a fost trecatoare..adik dupa cum am mai zis..nu ma atasez de o persoana daca nu o cunosc foarte bine

Răspuns utilizator avertizat
| romina_7963 a răspuns:

Privirea unui baiat m-a tulburat atat de tare incat am ajuns sa fim atrasi unul de altul intr un timp foarte scurt.Si toata magia consta in privirile aruncate pe furis. Si de multe ori ma intreb daca vor ramane doar priviri...

| ralukyn23 a răspuns:

Uuhhuuu:X:X:X...dap...si s`a intamplat curand...acum cand am fost la mare.am fost in tineretului si era o trupa de dans...pfoai de capu` meu cum arata dansatoru.era super avea un zambet superb...si niste perinutze pe abdomen day dreaming...

| adria_1732 a răspuns:

Da chiar pentru sotul meu cand ne am cunoscut si avem anul acesta 17 ani de casatorie si nu regretam

| lote00 a răspuns:

Da. Chiar de curand. Am trecut unul pe langa celalalt si ne-am privit in ochi. M-a sagetat cu privirea. De fiecare data cand ne intalnim ne uitam unul la altul, iar inima imi bate in piept ca o nebuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Aveam vreo 17 ani, ma plimbam cu catelul pe sub Tampa in Brasov si un tip s-a bagat in seama cu mine si cu el am patit treaba asta.Era frumos baiatul, era model la o casa de moda din Brasov, se numeste Marius.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@romantic Psihoyounger, romantic! vezi ca stiu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai 1 data? mi-am dat 2 palme si m-am trezit...visam prea frumos...si mi-am dat seama ca degeaba e frumoasa daca nu are si ceva in cap...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am simtit si eu si simteam de parca il stiam de o viata. e un sentiment frum

Întrebări similare