| gyo_1520 a întrebat:

"'ATI SIMTITI VREODATA CA CHIAR NU MAI E LOCUL VOSTRU AICI PE PAMANT""nu sunt nebun si nici cu capul dar ma intreb de ce oare viata te loveste din toate partile, inteleg ca omul trece mai peste tot dar cand ramai fara orizont si fara speranta ...simti ca te pierzi si nu mai ai de ce sa te prinzi pentru a mai putea merge mai departe... obs ca am ajuns la capatul puterilor, daca am ajuns asa e grav, pacat, pacat ca in unele momente al vieti a fost chiar minunat poate prea minunat, poate ca asa e normal de atat bine si frumos urmeaza si contrariu, cel mai greu lucru e sa te doare ceva, dar in tine, frumos ar fi o viata fara regrete chiar si cu bune si cu rele dar numai sa nu fi decat o umbra

6 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Daca te ajuta cu ceva, sa stii ca omul nu primeste niciodata mai mult decat poate sa duca, iar daca se da batut, atunci e un mare las; Crezi in Dumnezeu? In diavol? In Rai? In iad? Crezi in viata de dupa moarte? Crezi ca daca dupa clipele acelea minunate despre care spui acolo nu ar fi venit si vremuri mai grele ai fii putut sa compari minunatia lor? Toate starile tale, lipsa de speranta, negativismul tau, toate vin din modul tau de a gandi! Daca de maine te vei trezi si vei spune in gandul tau ca ti-ai dori sa fie totul bine, daca nu ai mai gandi in asa fel incat sa-ti atragi necazurile asupra ta, daca ai considera fiecare zi in care te trezesti ca si o minune care ti se intampla, atunci nu ar mai fii totul asa de negru si de "fara orizonturi" asa cum ai zis tu! Asa ca, capul sus, gandeste pozitiv si nu-ti mai pierde speranta, mergi la o manastire si vorbeste cu un preot de acolo si ia aminte la ceea ce iti zice! Deci, dupa cum vezi, solutii exista, numai ca nu vrei sa le gasesti! Bafta multa si numai bine!

| Deny1333 a răspuns:

N-am citit tot da' începutul îmi e de ajuns.
Şi eu mă întreb... tu ştii să citeşti?! Uite la ce categorie ai pus. Sau ai vreo problemă aşa imensă şi nu poţi face sex şi acum te plângi de palmele vieţii, de ai pus întrebarea aici?
Dammit!

| Sleep a răspuns:

Omule eu iti spun un singur lucru si sper sa ti minte asta toata viata ''cu putina credinta poti muta munti'' acum crezi si fa ce vrei.

| friday a răspuns:

Gandeste-te ca altii sufera mai rau decat tine, ca trec prin incercari mai grele si totusi nu se gandesc la sinucidere (asta daca am inteles eu bine).
Oamenii raman fara case.
Copii care raman orfani.
Mame care-si pierd singurul copil.
Parintii care au ajuns sa isi ingroape proprii copii.nu exista durere mai mare pentru un parinte.
Si lista poate continua.

| asdasasasas a răspuns:

Cat de truu ti-am ghicit "categoria" si stiu ce vr sa faci clar esti un emo deala zapacit treci peste!

| andreea_6763 a răspuns:

Da,mi s-a intamplat si, cu siguranta, mi se va mai intampla.As putea comenta la nesfarsit acest subiect si tot nu m-as satura...