De ce? Ca apoi sa inregistreze si cand ne despartim sa vad pe net toata capodopera? Si peste ani cand ma duc la un interviu de angajare ma pomenesc ca sefii de acolo stiu despre acea filmare si nu mai primesc un post pentru care sunt apta.Sa-mi stric eu viitorul cand el se poate uita bine mersi la filme xxx? Nu mersi
Nu. din fericire noi locuim impreuna si nu e nevoie.si chiar daca ar fi plecat din tara, sau eu tot nu as face asta.nu m-as simti bine
Oh my god. Pentru cine, ma?
Daca mi-ar fi cerut asa ceva, i-as fi lipit o palma de ar fi vazut in ceata, scuza-ma.Am o varsta mult prea 'mica' pentru asemenea 'experiente'. Daca ma 'iubeste' nu-mi cere asa ceva si imi respecta decizia.Ar fi penal sa fac asa ceva doar de dragul lui.
Daca m-as simti o piesa de muzeu poate as sta sa ma priveasca toata lumea, dar asa sunt o persoana cu bun simt, rusine si respect!
Nu. Daca vrea sa ma vada iubitu ma poate vedea fata in fata nu pe net. Daca ma gandesc bine nu as sta nici imbracata.
Am stat dezbracata in fata iubitului asa ca nu ar fi nicio problema daca ar fi si la web. Ce a vazut in realitate ar vedea si la web
Asta trece de limitele decentei... daca mi-ar cere asa ceva l-as parasi pe loc Si oricum stiu ca n-o sa-mi ceara asa ceva pentru ca relatia noastra se bazeaza pe iubire nu pe dragoste si sex asa ca soarta
Pai daca e prea departe da dar sa stea si el... apropo raspunde si mie al intrebarea care o am
Nu. Nu as avea incredere ca nu mai are langa el vreo 2 prieteni si nu ma vede numai el. Deocamdata nu m-a vazut dezbracata nici fata in fata, ce sa mai vorbesc de web?
De ce nu, cu ce m-ar deranja?
Cum a spus si Mony n-ar fi ceva necunoscut pentru el.
Mama ce de persoane feminine frustrate pai daca e iubitul vostru cum puteti sa ziceti ca va face asa si pe dincolo? Unde e increderea unei relatii si etc? Cu asemenea conceptii ajung multi barbati din floare in floare ca existe specimene feminine ca voi in care nu poti sa te increzi EVER.
@Chocolate144u
Deocamdata e situatie pur ipotetica. Dar iti spun eu ca nu mi-as risca viitorul pentru un tip cu care stau. Exista anumite limite intr-o relatie, ce esti dispus sa faci si ce nu care trebuie discutate de catre parteneri
Nu si nici nu as faceo.de ce sa stau in fata web-ului cand pot sta in fata lui perso\nal.nu avem astfel e fantezi
emiliancftepup întreabă: