Da,am trecut peste iesind din nou cu altu, nu are rost sa stai sa bocesti in casa dupa fostul.
Da, am suferit si inca am acest sentiment... dar nu foarte intens. Pai incerc sa trec peste asta gandindu'ma la cat a gresit el si dupa cum spune si mona ies cu altu' cunosc persoane noi si trec peste. Sper ca te'am ajutat paa :*!
Da. eu l-am iertat si acum suntem tot impreuna, i-am mai dat o sansa , nu mereu se-ntampla daca suferi odata sa mai suferi si-adoua oara.
Baieti/fete gatesti peste tot acum nu trebuie sa il inlocuiesti cu primul care iti iese in cale pur si simplu iesi cu prietenele, cheia succesului e sa gasesti lucruri de facut care sa iti ocupe timpul lasat liber pe care inainte ti-l ocupa el, tu doar gandeste-te ca data te merita sau daca tinea la tine ati fi fost inca impreuna dar cum nu sunteti. fii o fata isteata ca de proaste nu avem nevoie
Am suferit.si inca cum o dragoste trece cu o alta dragoste. Am fost cu un tip 8 luni si am suferit enorm.asta a fost in clasa a 8a.am suferit dupa el toata clasa a 9a, nefiind in acelasi liceu.in toata perioada asta de timp,ma intelegeam foarte bine cu un baiat de la mine din clasa,siii in vara ne-am combinat am inceput sa tin la el destul de mult, si el la mine, si incetul cu incetul l-am uitat pe...ala..acum avem 7 luni de cand suntem impreuna si totul merge super!
Da am suferit inca cum.5 ani l-am iubit sil mai iubesc nu m-am intilnit niciodata cu el dar am avut relatii sexuale.Am incercat sa uit de el, sa vorbesc cu altii sa es. Daca ai nevoie de sfaturile melea mess (alexacozariuc@yahoo.com)
Ehh e urata sufereala din dragoste eu am fost cu o fata. si ne-am despartit. si mia parut rau... chesti din alea si ca sa imi treaca aveam un apartament liber :d si m-am duc cu un prieten si am stat acolo si am baut 3 zile. asta sia adus prietena. prietena lui a venit cu inca o prietena. am luat-o pe aia pe mine si uite asa am trecut peste cu un futai ) si dupa mi-a trecut. ca sa treci repede trebuie sa nu te gandesti :d si sa iti cauti alte activitati