Da,pentru ca sunt foarte gelos si o fac pe ea sa sufere iar ea la randul ei ma face pe mine sa sufar ca sufera ea.Deci e vina ma.
Toti suferim din dragoste ba ca este gelozie ba ca te-a inselat sau ca s-a despartit de tine. Unele persoane sufera din dragoste si din cauza ca apropiatii se baga in relatiile lor. Normal ca si eu am suferit pana acum din dragoste si inca o sa mai sufer pentru ca asta e viata!
Nu. Nu m-am indragostit niciodata. De fapt nici nu cred in baliverne "a la" holywood gen iubire.
Da, asta fac in prezent! sufar, dupa ce am aflat ca partenerul meu de viata pentru care as fi facut orice... are 2 povesti de dragoste, simultan cu 2 fete cu acelasi nume coincidenta sau fantezie?
''Da, cand am aflat ca aia blonda din sailor moon e indragostita de mascatul in frac, mortii mã-si, imi venea sa sparg televizorul! ''
Cel mai misto raspuns!
))
Da am suferit in relatia in care sunt acum, si cred ca o sa mai sufar.Pt ca relatiile sunt foarte complicata,iar dragostea pe cat te face de fericit pentru o perioada scurta,pe atat de tare doare cand persoanele se schimba sau chiar dragostea insasi nu mai e la fel.Dar totusi cred ca cel mai tare doare atunci cand cineva dispare din viata ta,poate e obisnuinta sau dependenta, intr-un final realizezi ca viata o poti continua si singur, doar k lipsa aia din sufletul tau e greu de alinat.Si daca se va termina ceea ce am eu acum,ceea ce este foarte posibil,nu as vrea sa ma mai indragostesc vreodata. Poate ca se zice ca daca nu ai iubit, nu ai trait, dar e totul mult prea complicat in viata asta!
HappynewCenusa întreabă: