"Ati suferit vreodata din dragoste?" gen "Pana acum cumva ati respirat?"... Toata lumea sufera, fiecare in felul lui dar toti suferim, din simplu fapt ca sunt in viata, traim si fiecare actiune a noastra pe parcursul unei zile, este gestionata de sentimente. Unii plang, unii beau, altii fumeaza, altii se drogheaza, altii sar din floare in floare doar sa isi ascunda durerea. Take care!
Da cine nu a suferit ...este destul de greu sa treci peste situatie, dar daca ai putin control asupra ta atunci totul se rezolva mai repede, incearca sa te controlezi sa nu mai dai frau liber sentimentelor asa de tare, sa fi mai logica sa realizezi ca asa suferind nu ajungi nicaieri si nu iti foloseste la nimic, incearca sa iti ocupi cat mai variat timpul si mai mult ca sa nu ai timp sa te gandesti la suferinta asta, uita nu te mai gandi asa des si ridica-te si mergi mai departe viata nu se termina cu o dragoste pierduta sau neimplinita, intotdeauna exista un motiv pentru care nu e cum ai dorit dragostea ta si acel motiv chiar daca nu il stii este in avantajul tau Dumnezeu stie de ce le aseaza pe toate in aceasta ordine sau mod, poate ca iti va da ceva mult mai bun pentru care sa nu suferi ci sa fi fericita pentru ca EL nu vrea sa suferi ci sa fi fericita iar suferinta ti-o provoci sau o faci tu cu mana ta nerenuntand la ceva care nu e bun si nu merge bine pentru tine si iti aduce suferinta, asa ca incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca asta e si sa mergi mai departe fara sa mai suferi din aceasta dragoste neimpartasita asa cum ai vrea din partea partenerului (banuiesc ca el te face sa suferi si tu nu mai poti de dragul lui si suferi, asta arata cat esti de nesigura pe tine, ca nu te respecti si nu iti dai valoare mai mare si te lasi dusa de val in directii aiurea in viata ) pune punct suferintei, tu conduci creierul si sufletul nu ele pe tine, fi tare
Chiar si acum sufar (, acum citeva momente am aflat ca persoana la care tin mult nu e cu mine din cauza ca s-a intors la fosta lui, era eu nu prezentam pentru el decit o papusa cu care putea in fata prietenilor sa se laude(((niciodata nu am simtit ceea ce simt in acest moment...(((PS.citeva momente in urma el mia ziso((
Daca te referi la dragostea aceea, fireasca de la anii tineretii, da am suferit. Mai greu este cu dragostea cealalta pentru ceilalti, carora de cele mai multe ori nu le putem oferii nici macar putina alinare. Pentru ca suferinta lor nu este si a noastra.
Mereu... dar pana la urma mi.am dat seama ca niciun baiat pe care il cunosc nu merita sa fie iubit daca el nu iubeste... inca il astept pe baiatul care sa stie cu adv ce e dragostea
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ramai in spatiul tau!
Intr-o despartire unul sufera iar celalalt se hraneste cu suferinta acestuia. Daca cel care sufera ar fi destul de puternic incat sa nu-si tradeze sentimentele, atunci suferinta ar fi impartasita (asa cum a fost impartasita candva iubirea )
Normal...cine nu a suferit?
Mie mi s-a intamplat de nu stiu cate ori, desi am doar 14 ani... si crede-ma doare rau d tot
Da mi sa intamplat.cand aveam 10 ani m-am despartit de baiatul pe care l-am iubit cel mai mult.ma lasat pentru alta. stiu ce crezi.eram prea mica pentru a avea prieten.