| coryyyyyyyyyyy a întrebat:

Ati suferit vreodata din dragoste?

Răspuns Câştigător
| zeeeeeex a răspuns:

"Ati suferit vreodata din dragoste?" gen "Pana acum cumva ati respirat?"... Toata lumea sufera, fiecare in felul lui dar toti suferim, din simplu fapt ca sunt in viata, traim si fiecare actiune a noastra pe parcursul unei zile, este gestionata de sentimente. Unii plang, unii beau, altii fumeaza, altii se drogheaza, altii sar din floare in floare doar sa isi ascunda durerea. Take care!

47 răspunsuri:
| iustii21 a răspuns:

Sufar si in prezent din cauza lui.So cred ca o sa mai am de suferitsadAsta e.Mai avem si parte de hopuri in viatahappy Funda?batting eyelashes

| Girlll a răspuns:

Da, din pacate...si el nu tinea la mine cu adevarat crying

| denisacosmina98 a răspuns:

Da, şi nu a fost prea plăcut.sad

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

Da mi sa intamplat.cand aveam 10 ani m-am despartit de baiatul pe care l-am iubit cel mai mult.ma lasat pentru altacrying. stiu ce crezi.eram prea mica pentru a avea prieten.

| floryyy_3090 a răspuns:

Mereu... dar pana la urma mi.am dat seama ca niciun baiat pe care il cunosc nu merita sa fie iubit daca el nu iubeste... inca il astept pe baiatul care sa stie cu adv ce e dragostea

| andreea_5415 a răspuns:

Da si credeamaca nu doresc sa mai sufar daca suferi gandeste-te ca acea pers nu a fost fericita langa tine si va fi fericit langa alta daca il iubesti gandeste-te ca el e fericit acum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar am incercat sa trec peste asta, inca mai simt ceva, dar e asa, ceva in vantlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar am trecut peste toate

| ioanateo a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

| ItDoesntMatter a răspuns:

Normal...cine nu a suferit?
Mie mi s-a intamplat de nu stiu cate ori, desi am doar 14 ani... sad si crede-ma doare rau d tot

| Crys_2278 a răspuns:

Da am suferit fiecare poate crying

| Alinabumbonica a răspuns:

Chiar si acum sufar (, acum citeva momente am aflat ca persoana la care tin mult nu e cu mine din cauza ca s-a intors la fosta lui, era eu nu prezentam pentru el decit o papusa cu care putea in fata prietenilor sa se laude(((niciodata nu am simtit ceea ce simt in acest moment...(((PS.citeva momente in urma el mia ziso((

| pashap a răspuns:

Nu stiu cine na suferit din dragoste. dar eu am suferit.sun t o tipa prea iubitoare.adica...dac simpatizes pe cineva fac totul ca el sa ma accepte asa cum sunt.de exemplu pentru iubitul meu care este in prezent fac tot ce doreste.am si eu parti negative dar ma starui sa le inconjor. datorita lui lumea ma ubeste. el ma inatsa de cele buna.nu e bine sa fii emo. e o chestie prosteasaca. emo sunt cei care nu au cu cine comunica.si li se pare lumea ff rea. dar de fapt nu e asa.asta e doar parerea lor.tre sa salvam lumea de oamenii emo. e si normal sa suferi din dragooste. dac nu suferi din dragoste nu existi.adica traesti fara sa iubesti si sa fii iubit.

| marianxxx2 a răspuns:

Da, o singura data.

| iLoveBacemi a răspuns:

DacryingDin cauza lui Bacemi cryingIncerc sa trec peste astacryingDar nu potsad E asa bunoc si inteligent crying

| afi a răspuns:

Daa! si ink sufar si acum!sad chiar daca am gasit p altcineva sad

| deea_5980 a răspuns:

Oho dar d cate orioh go on

| bomboniq a răspuns:

Cred ca orice om mai devreme sau mai tarziu va suferi! Cine iubeste cu adevarat e logic ca o sa sufere!winking

Întrebări similare