Da, cu mine.
Totul a început acum un an.Am primit cadou de ziua mea un aparat de fotografiat.Era aşa de finuţ, când l'am văzut am sărit direct pe el.Mi'am făcut o poză aşa de încercare, pe care am transferat'o prin USB în PC. Când m-am văzut am rămas marcată.A fost atracţie la prima vedere.Mă iubeam aşa mult, îmi luam flori, îmi trimiteam mesaje, mă invitam la cină, mic dejun şi prânz, îmi spuneam "Te iubesc", îmi făceam poze multe, mă admiram în oglindă.Din păcate mi-a fost furat aparatul foto şi iubirea s-a destrămat.Eram distrusă, acum mi-am mai revenit.
FOREVER ALONE!?!
Sayonara!
Da.ce sa zic. uite cum un subiect atat de frumos ca dragostea este tratat atat de superficial
Da am trait o poveste foarte frumoasa dar si foarte dureroasa daca te intereseaza uite id meu: ena_enix si iti povestesc acolo
Da am trait
Intr-o zi la 10 ani am primit un laptop acum 4 ani.
Am intrat pe sunphoto i aveam o ppoza cu mine ma uitam prin laptop si m-am indragostit de el.Il pupam mereu,ii cumparam lucruri noi de laptop, il curtatam in fiecare zi, il luam cu min e peste tot.Dar inte-o zi laptopul s-a stricat si o saptamana am stat despartiti dra dupa aia ne-am impacat
anonim_4396 întreabă:
Beibii întreabă: