| albastrel a întrebat:

Ati trait vreodata o dragoste interzisa? Cum ati uitat-o?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

De uitat nu am uitat-o... dar am trecut peste ea.
De fapt.nici nu stiu daca pot sa o numesc dragoste.Nu a fost dragoste. A fost a atractie alimentata de faptul ca era interzisa.Si cum tot ce e interzis e mai palpitant...si ti-l doresti mai tare...iti dai seama ce a iesit laughing
Pana la urma mi-am dat seama ca nu e deloc in regula ce facem...si am renuntat.Am trecut amandoi peste.

Chiar si acum ma atrage un baiat pe care il puteam avea...doar ca am fost eu fraiera la momentul respectiv.Stii tu vorba aia...doar dupa ce pierzi iti dai seama ca puteai avea.Asa am fost si eu.Acum.nu-mi permit sa ma bag peste nimeni.pentru ca nu e frumos sa furi prietenul nimanui.
Stam...ne zambim...ne tachinam...radem impreuna...si doar atat.Eu stiu ca inca ii sunt foarte draga...in schimb el habar nu are ca pentru mine e mai... special decat un simplu prieten.

41 răspunsuri:
| alina_7783 a răspuns:

Nu, deocamdatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am uitat-o si, se pare ca aceleasi valuri m-runca inapoi cu toate ca eu inot la greu dar curentul se pare ca e mai puternic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aveam 18 ani ea 15; nu am uitat-o chiar am iubit-o; de atunci iubirea nu mai are nici un farmec, nici o definitie pentru minesad
Nu am uitat-o am trecut mai departe, varsta ne era interzisa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut o relatie cu un barbat mai mare cu mult ca mine si am renuntat amandoi pentru ca era imposibil de continuat, ne afecta diferenta de ani, desi a durut si inca ne doare, am ramas ffff buni prieteni. Distanta, suferintele, varstele foarte diferite, persoanele contra.suficiente motive sa va epuizeze forta voastra de a lupta, dar destule pentru a invata din ele pe viitor.Gandeste-te ca ai nevoie de o pers care sa-ti fie aproape, sa inteleaga varsta ta, daca e mai matur va pretinde si de la tine acest lucru. Poate avem nevoia aceasta acuta de a ne atasa sufleteste f mult de o pers mai invarsta din cauza propriului tata care nu ne este alaturi sau e foarte distant(nu stiu daca in familia ta e aceasta situatie). Ce varsta ai tu, dar el? doresc raspuns.Lupta daca crezi ca si el va lupta pentru implinirea voastra!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA...sa spanzurat..si sau terminat sentimentele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traiesc o iubire interzisa. o iubire ce are la capat multe.
nu stiu e dureros.cand stii ca chiar merita si daca stii ca iubesti aceea pers.nah

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da traiesc o dragoste interzisa. nu a fost interzisa de la inceput. acum 9 ani am fost iubiti, ne-am despartit dupa putin timp si viata a mers inainte eu casat. cu 2 copii, el la fel. ne-am reintalnit acum 1 an si era inevitabil sa nu ne vedem. ne vedeam in fiec zi ca duceam copiii la aceeasi gradinita si incet ne-am apropiat din nou. l-am iubit, il iubesc si il voi iubi mereu. nici timpul si nici distanta nu a ingropat sentimentele noastre. avem o relatie de 6 luni si era bine dar este o iubire interzisa. acum el pleaca in strainatate cu familia lui si e f greu. dragostea interzisa doare, si doare al dracului de tare.

| dana_8234 a răspuns:

Am trait si traiesc si acum.Asa ceva nu se poate uita. Cel putin eu nu as putea uita povestea asta de dragoste care este interzisa de parinti.Iti spun sincer ca asa ceva nu se poate uita, cel putin nu usor.

| claudiu_9647 a răspuns:

Fratioaree cam nosoala dragostea asta interzysa pentru si eu am trayt o frumoasa dragoste broblema e ca nici in ziua de azi nu am uitat_o bine eu am trecut peste. Dar de fiecare data cand o visez... e naspa tot ceia ce poti sa faci e sa stai cat mai mult in cu prieteni

| CristinaMadalinaCostea a răspuns:

Da, foarte greu

| karla_8770 a răspuns:

In momentul de fata traiesc o iubire interzisa, dar de dragul la parinti trebuie sa ma impac cu ideea ca nu pot fi cu el, si nu cred ca o sal pot uita vreodata.de 5 ani il iubesc si tot degeaba
am incercat sa-l uit si sa ma mint ca nu pot fii cu un rrom, ca daca iubesti cu adevarat nu poti uita asa repede.am mai avut alti prieteni dar degeaba, ca el nu e nimeni...