| Aaansnmmm a întrebat:

Ați trece peste dacă var înșală iubiții? Doar o noapte de sex, fără sentimente.

16 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Interesanta intrebare.
Ar trebui, ca sa putem raspunde, sa vedem ce inseamna sexul.
Daca il vezi ca o prostituata, ceva trecator de-o noapte, iti va fi usor sa treci peste.
Insa cei mai multi sunt oameni normali, pentru care sexul inseamna ceva. Mai ales pentru fete, e incununarea relatiei cu iubitul lor. Stii ca fetele nu vor face sex niciodata cu iubitul lor daca se simt nesigure cu el, sau daca nu au incredere deplina in el? Sexul e visina de pe tortul relatiei. Importanta lui e covirsitoare, pentru ca atinge cele mai intime aspecte ale vietii noastre. Se stie ca e oglindirea relatiei, daca ceva nu merge bine in relatie, se va vedea automat in pat. Emotional, ne afecteaza pana in adincul fiintei noastre, ne uneste, ne leaga incit ne face sa simtim ca persoana iubita ne apartine, si ne apartine exclusiv doar noua. De aceea un viol produce ravagii imense in inima unei femei care are parte de el.
Dat fiind aceste lucruri, nu o noapte, o.noapte e mult, doar un singur act de 5-10 minute poate fi fatal pentru relatie. Nu e un lucru peste care sa treci, la urma urmei acea fiinta iti apartine.
Pe de alta parte, imi vine in minte intimplarea din Biblie in care a fost adusa o femeie adultera la Isus, iar acesta a zis, dat fiind ca ea trebuia sa fie ucisa cu pietre dupa legea de atunci, ca cine este fara pacat sa arunce intii cu piatra. Eu mi as pune problema, inainte de a-mi condamna sotia daca ar face-o cu altul, daca nu cumva si eu as fi in stare la un moment dat sa fac la fel. Uneori suntem slabi, foarte slabi, si e destul un moment ca sa ne asigure caderea, ca mai apoi sa regretam amarnic.
De aceea, eu cred ca fiecare caz de inselare, daca a fost doar o data, ar trebui studiat, vazut ce a fost acolo, de ce s-a ajuns acolo, si abia mai apoi sa se ia o decizie. Daca e deja a doua oara, e o problema extrem de serioasa in relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu, de ce m-am înșelat. Ce are ăla și eu nu am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| troleibuz a răspuns:

Nu.

| MValentin a răspuns:

Eu unu fiind baiat nu cam as zambi stiind ca al iubitei mele crop a fost atins de alt baiat si mai ales amandoi au facut,, ah,,? asa nu stiu lipiti, doar imi imaginez si deja ma ia cu fior. Daca vrei un serial bun pe tema asta contacteaza-ma in privat.

| cristi202 a răspuns (pentru MValentin):

Perfect justificat. Doar daca tu esti sfint. Ca daca tu ti-ai permite o noapte cu alta, atunci lucrurile se schimba.

| MValentin a răspuns (pentru cristi202):

Am avut ogramada de oferte de genul si niciodata nu m-o tentat asta. Fara sa ma dau sfant sau ceva anume

| cristi202 a răspuns (pentru MValentin):

Pai atunci cam esti sfint la faza asta ☺. Un mare procent din barbati, daca au parte de mai multe oferte, mai devreme sau mai tirziu calca pe bec macar o data. De cele mai multe ori, nu se afla, daca o fac doar o data. E frumos din partea ta ca nu ai cedat, si atunci ce ai spus e deplin justificat.

| JustStitch a răspuns:

Am fost înșelat si sa dus cu gută cu tot

| Catalin77945 a răspuns:

Daca treci peste, si alegi sa ramai, o va face iar...

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Buna! Nu,eu nu as putea sa trec peste, in primul rand aici este vorba si despre respectul pe care il ai fata de persoana iubita nu doar de dragoste, si daca face asta inseamna ca nu sunt respectata si iubita indeajuns si nu mai are niciun rost de a continua relatia, chiar daca nu are sentimente pentru cealalta persoana si este vorba doar de sex tot tradare se numeste, plus de asta daca are nevoie de sex ii ofer eu oricum suficient de mult.Multa sanatate!

| anonim_4396 a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Nu cred că oamenii înșeală pentru că nu primesc destul sex.
Poate nu sunt satisfăcuți cum vor ei, poate iubitul tău să aibă fantezii sa fie lovit în oua. Fara să-ți spună, le tine secret, mă refer în general. Ori iubita sa fie sugrumata, fara să-i spună iubitului și așa fac cu alții. Fanteziile mai întunecate.
Astea sunt singurele justificări pentru a înșela, restul nu se pot abține.

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru anonim_4396):

In cazul asta daca are astfel de fantezii, poate sa si le indeplineasca cu oricine vrea el, dar cu conditia sa le faca cand este singur, nu cand este intr-o relatie.

| unu3doi2trei1 a răspuns:

Nu, în cazul în care este pe deplin conștient de acțiunile sale în acele momente.
Poate, dacă nu a fost pe deplin conștient de acțiunile sale și îi pare cu adevărat rău și îmi spune cât mai repede cu putință, să nu aflu de la alții.

| anonim_4396 a răspuns (pentru unu3doi2trei1):

Nu exista sa nu fie pe deplin conștient. Ce zici tu e o metoda de manipulare dark, care poate da roade.

Vrei sa spui că tu nu l-ai înșela înapoi dacă ți-ar spune? Sau nu i-ai face vreun rău înapoi și tu?
Tocmai azi am auzit de unul că a încercat să se otrăvească din cauză că și-a instalat nevasta, am auzit si povești cum una și-a otrăvit sotul timp de 10-20 de ani, ii baga in băutură putina sa își mascheze crima.

| unu3doi2trei1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu l-aș înșela ca răspuns la ce a făcut, în semn de răzbunare, deoarece n-aș avea de ce. La o adică: ce aș rezolva înșelându-l că m-a înșelat? rolling on the floor
Toate-s posibile pe Pământ.
Se simțea foarte vinovat față de nevastă-sa și voia să se auto-pedeapsească să-și răscumpere greșeala față de ea, cel care a încercat să se otrăvească.
Până la urmă, tot s-a aflat. Probabil s-au văzut urmele de otravă în corp după moarte sau a fost prinsă...