anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati trecut vreodata printr-o dragoste neimpartasita? Daca da, cum ati trecut peste si ce ati facut in sensul acesta?

Răspuns Câştigător
| W3R4 a răspuns:

Da,şi e chiar dureros să nu-i poţi spune persoanei iubite ceea ce simti pentru ea.
Eu de exemplu,mă îndrăgostisem de un băiat,care o avea ca iubită pe una din prietenele mele. (nu cea mai bună,o colega de clasă mai degrabă)
Iar eu,cum nu sunt ce celelalte fete,l-am lăsat în pace.
La ce mă refer când spun că nu sunt ca altele?
Păi,unele fete,atunci când se îdrăgostesc,fac tot posibilul să pună mâna pe acel băiat,chiar şi să-l despartă de iubita lui. (mai pe scurt,să-l fure!)
Dar eu mi-am spus: "De ce să-mi rănesc prietena? De ce să-i iau persoana pe care o iubeşte cel mai mult? De ce să fac asta,să mă simt vinovată tot restul vieţii?"
Şi din acel moment, mi-am zis să nu mă mai gândesc la acel băiat, şi să mă axez mai mult pe şcoală (era singura modalitate de a-l uita!)
La început, mă durea sufletul, inima...sufeream enorm!
Dar cum timpul le rezolva pe toate, am uitat încet-încet de "fosta mea iubire".
Dacă şi tu treci prin asta, nu uita, că într-o zi vei uita tot... absolut tot!

9 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Pai,

Cred ca iti dai seama: nopti planse, sperante noi si dezamagire totala!
Deci, daca treci prin asa ceva, te inteleg, prietenii iti spun las-o balta ca nu merita dar tu nu reusesti sa-l uiti!sad
E cel mai urat sentiment, mai bine nu ne indragosteam! Lua-l-ar naibii de indragosteala!laughing
care este un senriment ce te umple de bucurie si daca aceasta este impartasita traiesti Raiul pe Pamant iar daca nu traiesti Iadul pe Pamant. Dragut, nu?
Nu, este brutal, simti cum situatia te depaseste, nu gasesti portita de scapare, te tenteaza telefonul sa-i scrii un sms sa vezi ce face dar stii ca nu este bine ce faci, si nu o face!
Ce sa faci in aceasta situatie?
Nimic.
Pentru ca nu iti poti sterge sentimentele de pe o zi pe alta, trebuie sa treaca un pic de timp, mai auzi un cantec de dragoste din nou visezi cu ochii deschisi dar va trece!
Vei gasi un baiat nou, in care te vei indragosti si viata noua! Stii ca "Dupa rau vine bine" eii asta spunea si strabunica mea laughing deci trebuie sa ne ascultam stramosii.
Unde ramasesem? Vei gasi un baiat nou si te vei intreba, oare, ce-am vazut la asta? si wai ce fraiera am fost pentru ca am si plans dupa el!
In acest sens eu te incurajez, tu chiar crezi ca exista o fata care n-a mai plans dupa un baiat?
Nu cred, daca exista este ceva rar!
Capul sus, si te includ intr-o problema de logica:
Sincer, de ce sa sufere o fata dupa un, unul, doar un singur baiat? cand pe acest glob pamantesc sunt atatia baieti!
Stii vorba aia " mai are balta pesti" deci indiferent de fapul ca ti s-au aprins calcaiele dupa cineva nu este capat de tara, este doar ceva trecator, trebuie doar sa analizezi situatia si in timp vei uita, momentan iti este greu, stiu asta, dar poti trece peste, cu totii am facut-o si o vom face!

| oany a răspuns:

Cred ca toti trecem la un moment dat prin asta.Ne indragostim de cine nu trebuie. Poate dura ani in care sa tanjesti dupa un om si sa nu poti sa ii spui mai mult de un "buna"..am patit-o si nu iti recomand sa astepti foarte mult daca vezi ca nu exista sansa ca tu si persoana de care esti indragostita, sa fiti impreuna! Desi e greu sa crezi ce iti spun acum. exista acolo un om care de abia asteapta sa fie cu tine, asa ca:Bafta!

| Frrramboise a răspuns:

Trec si eu prin asta, din pacate. Ce sa fac, inghit in sec, nu am cum sa-i spun, l-as pierde de tot (suntem prieteni).

| Oana92 a răspuns:

Da, ma rog nu am stiut niciodata daca a fost sau nu impartasita pentru ca si daca ar fi fost amandoi eram prea...prosti ca sa facem ceva. Cum am trecut peste? Hmmm, am lasat timpul sa treaca, am suferit, am plans, am visat...pana a trecut.

| g4mma a răspuns:

Nu.E absurd sa ajungi sa spui ca iubesti pe cineva care abia stie ca existi sau nu-ti acorda importanta deloc.

Răspuns utilizator avertizat
| Adelina14 a răspuns:

Am trecut si eu doar nimic nu m-a ajutat
am intalnit o persoana noua peste ceva timp si mi-a trecut

| ツѕოiℓεツ a răspuns:

Da am trecut e foarte dureros de citeva ori am incercat chiar si sa ma sinucid sa-mi tai venele sau sa ma otravesc acum ma simt bine dar simt ca sentimentele nu sau schimbat au trecut deja 6 ani el e deja casatorit are un fiu nu stiu prea multe dar stiu ca nu se intelege prea bine cu sotia

| Lascu_Iuliana_1996 a răspuns:

Am considerat ca nu mai am pentru ce sa traiesc, asa ca... mi-am taiat venele.