Fraier sa fii sa iti lasi partenera tanara care e si draguta pe deasupra pentru una deja luata de altcineva,, care mai are si copil si e in varsta.
De cine simtim atractie sexuala nu decidem noi in mod voluntar, desi totul e posibil
Da.
Sunt câteva categorii de oameni de genul.Cei care umbla după bani si isi înșală soția tânără cu una mai în vârstă pentru bani.Cei care le spun soțiilor lor despre ce fac si acestea accepta pentru niște bani.Si cei care au niște fantezii sau plăceri mai aparte si isi riscă viitorul pentru asemenea plăceri.
Cunosc si eu pe cineva care isi înșală soția tânără cu una mai în vârstă pentru bani si anumite fantezii.
In blocul meu un individ cu functie mare s'a despartit de sotia pe care o luase cand aceasta era studenta si acum locuieste cu o femeie de 45 sau 50 de ani.
Charles a inselat'o pe Diana cu Camilla Parker, daca vrei si un exemplu de la case mai mari si am citit ca istoria Frantei este plina de Ludovici care si'au lasat reginele tinere pentru metrese mai in varsta. Psihicul uman este mai misterios decat adancurile oceanelor, cand este vorba de relatii.
Mutubal întreabă: