Numa c...e apar la T.V '! Să.mi bag pixu' de nu? Ce mă interesează pe mine de siliconata aia care s.ar vinde şi pentru o sticlă de suc '? Iartă.mă dacă m.am răstit dar ăsta e adevărul...
Da ce prostie ce imi pasa mie de viata proastei alea serios ca viata nu mi-a face mai buna cu nimica si numa *** la tv cu "vedetele" noastre care fac prostitutie in direct
Din cate stiu eu bote o iubeste foarte mult a si declarat asta, de fiecare data vorbeste frumos desprea ea. Dar ea este o curva ieftina i-a dat cu piciorul pentru altul Cand avea tot ce vroia un barbat frumos cu bani, faimos etc. Iar sarutul e facut cred asa de show ...parerea mea.
@bia0000 si eu doresc impacare lor! Este barbatul perfect pentru ea si ea pentru el, reciproc.Eu cred ca s-a intamplat acest lucru deoarece Catalin o mai iubeste si nu a suportat sa vada ca ceilalti sunt mai apropiati de ea decat el!
Pentru celebritate...ai vazut ce au zis si baietii...ea e o cu*va in adevaratul sens al cuvantului.deci nu m-ar mira sa ramana cu Bote.
Ati vazut ce incantatata era cand a sautat-o? E clar ca ea nu doreste sa ramana cu niciunul dintre concurenti. O face pentru bani, la fel ca si Catalin B.
Xcum de abia astept sa vad ce o sa spuna concurenti!
Ca sa creasca raitingul, tot ce se intampla acolo e FALS! treziti-va la realitate!
Mutubal întreabă: