12 cm la noi? Pana si soricelul o are mai mare.
Nu mai citi toate aberatiile, nu exista o lungime medie specifica vreunei tari.
Sincer nu asta este pe lista mea de preocupari si interese dar am invatat ceva nou pe ziua de azi, mersi.
Spor la cautari.
Sa nu fiu total off topic:
Da, imi vine sa cred, de ce crezi ca au harem? ca au cu ce, au destula si au si bani.
)))) ce problema nationala. n-avem de niciunele in Romania, da' ati vazut domn'le cat e lungimea penisului pe cap de posesor?
Da.Imi vine sa cred prea putin.
Nu stiu acum,ca doar nu am fost in Arabia sa-i dezbracat paia sa vad cat o au, dar poate cine ti-a zis a fost o gluma, desi.Gluma de invidiat!
Si in Romania lungimea maxima este de 18! Cel putin asa stiam Dar ha, ma gandesc la varsta de 16-17 ani.Nu la 11-12 ani
Nu prea imi vine sa cred. Gandeste`te putin: cei care au facut statisticile astea au masurat un anumit nr de persoane. Nu i`au masurat pe toti romanii. In Romania, cine crezi ca s`ar oferi voluntar pentru sondajul asta? Cei cu penisul mic, in incercarea de a scapa de complexe.
Nu cred ca in Arabia au voie sa participe la un asemenea sondaj. Ii omoara daca afla ca s`au dus la masurat.
arata pe-a ta, nu de alta dar vrem sa ne convingem ca ala care a scrii nu are dreptate
Ionutz_1335 întreabă:
VSynKOn întreabă: