| tonyc7 a întrebat:

Ati vazut cupluri de tineri in care el si ea sunt diferiti? Sa zicem ca ea e o oraseanca fitoasa ce nu comunica cu oricine, e frumoasa si cu un corp super, are vila si masina, numerosi admiratori pe retelele sociale, are cateva prietene bune, in timp ce el e mai taran de felul lui, mai singuratic deci fara prieteni, si cu cativa ani mai mare decat ea, avand si o gandire mai matura decat ea?
Credeti ca sunt dese astfel de cupluri sau, din contra, sunt foarte rare?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Inca nu am vazut cupluri de tineri in care el si ea sunt identici.laughing
Da cuplurile difera de multe ori, important e ca se completeaza.Nu chiar ca in exemplul tau extrem, dar se completeaza.
Niciodata nu stii ce ii poate aduce impreuna pe doi oameni, chiar daca aparent se presupune a fi o mare dragoste....sunt idealista si romantica, sorry!
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, nu, cuplul imaginat de tine ramane doar in imaginatie sau are o foarte mica probabilitate.De ce? Pentru ca o oraseanca fitoasa care aparent nu duce lipsa de nimic si mai e si cu nasul pe sus, nu va accepta niciodata langa ea un "el mai taran de felul lui", indiferent cat de calitativ e acest "el".
Un cuplu improbabil, sincer.Mai mult decat rar.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Intrebarea e, baiatul are masina si bani?

| RAY a răspuns:

In telenovele, tu crezi ca una cu bani sta cu săraci, mereu femeia vrea un bărbat mai cu stare, o asistentă vrea cu un doctor si tot așa, e vorba de banii si sex in viata asta, sex, alcool, droguri = credințe idealiste bazate pe nimic

| Drimmero a răspuns:

In filme e posibil sa mai vezi ca in realitate nu prea.

| Lukasssz a răspuns:

Nu.Sunt extrem de rare..De fapt, nu am vazut asa ceva in viata mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există. Și încă câte.
De exemplu, am avut 2 vecini mai "speciali", băiat și fată, amândoi tineri.
El era imatur, impulsiv, "împrăștiat" iar ea matură, calculată și fire practică.
Mai știu pe unii, soț și soție, el mai zăpăcit și infantil iar ea sobră și matură.

| UnulSimplu312 a răspuns:

Sa stii ca da exista si cazuri de genu de exemplu am o cunostinta care e super bogata ea provenind dintr-o familie de romii, iar el lucreaza pe minimul pe economie si face sala, si le merge bine