| Corinaa2013 a întrebat:

Ati vazut episodul de aseara "NINI"? Cand a plecat?
Ce spuneti se va casatori cu ambasadorul(cheliosul)?
Se va mai intoarce?

Răspuns Câştigător
| ReeaAndreea a răspuns:

Sincer nu va mai luati de ea. in timp ce voi preferati sa faceti s*x, ea se bucura de copilariewinkingnu isi pierde cea mai frumoasa perioada a vietii. deci bravo eiwinking

9 răspunsuri:
| Whatthehell66 a răspuns:

Cine *** se mai uita la Disney Channel, Papusha?

Stai sa o intreb totusi pe soramea (3 ani)

Zice ca da. o sa se casatoreasca. cu MASA poate.

Take care scumpa. App: Cati ani ai? 7? happy ca mai mult nu iti dau dk vad ca te uiti la dc rolling on the floor

| croncH a răspuns:

Vai doamne.rolling on the floor)) ce intrebarihee hee))
totusi si eu am 13 ani dar nu ma mai uit la desene de 2 ani...treci de etapa aia fatoooo.omg ce oamenilaughing)

| lola79 a răspuns:

Se va intoarce si la sfarsit cand vor avea nunta va afla Tomas ca ea era Nicolas si ea va fugi apoi Tomas ii zice ca nu se mai poate casatori cu ea si ca ea trebuie sa plece.Cand isi ia la revedere de la Sisy incep sa planga apoi vine Tomas si o saruta si vor face nunta.
Sper ca te-am ajutat. big grin

| KiryuZero a răspuns:

Da,nini se va intoarce,nu stiu chiar cum si cand,dar stiu ca in ultimul episod, la nunta lor, victor o sa o demashte pe nini si o sa le spuna tuturor ca ea e nico

| Whatthehell66 a răspuns:

@croncH de`acord cu tinee!

@dede14 macar noi ne-am maturizat mai repede decat eatongue

| AnnaMaria a răspuns:

Nini face m**e

| chelie91ptm a răspuns:

Aha. du-te ca e live

| Corinaa2013 explică:

Daca nu aveti un raspuns, nu mai vorbiti prostii.Eu sunt de acord cu "DeDe14".Multumesc pentru sprijin. Ceilanti spunteti raportati, primii 2tongue

| AnnaMaria a răspuns:

Frate si eu ma uit la desene.dar nini e un ****, o prostie, sincerstraight face.