| JustMe69 a întrebat:

Ati visat vreodata sa aveti o iubire ca-n filme, daca da spune-ti care este acel film/serial.

Răspuns Câştigător
| MyKatya a răspuns:

Pai as avea o lista mai lunga de :
Anime
-Kaichou wa maid-sama
-Special A
-Vampire Knicht
-Vampire Knight Guility
-Kaze No Stigma

Serial :
-Iubire ca-n filme
-Regina
-Inima de tigan
-Lacrimi de iubire
-Numai iubirea (prima mea telenovela, o urmaream de la gradinita love struck )

Filme
-Anul bisect
-Twilight

Sper ca este cea ce cautai love struck Si posteaza si tu un raspuns cu cea ce iti place tiewinking

7 răspunsuri:
| Soborigozaur a răspuns:

Da
"iubire ca-n filme"
Sau
Pariu cu viata

| MasterYoda a răspuns:

"spuneti"

| SoryIna a răspuns:

Da... Cinderella Story sau Titanic ( mai putin sfarsitul). :X

| Sara2 a răspuns:

Ca in "inger salbatic"
era ceva de vis, totul era traznit intre ei si multa nebunie :X

| Komododragosh a răspuns:

Da, in Titanic mi-as fi dorit, mai putin sfarsitul bineinteles, dar ideea e ca sa fie dragoste la prima vedere si sa iubesc o fata care are totul din punct de vedere material dar totusi e nefericita pentru ca nu are dragostea care si-o doreste!
In "A walk to remember" mi-ar fi placut, felul in care acel tip s-a schimbat foarte mult pentru acea fata, asa as fi vrut si eu sa ma schimb. Desigur, la fel zic si la flmul asta, mai putin sfarsitu.
Mai este si un anime foarte frumos de iubire, Ichigo 100%, desi nu stiu daca ar fi tocmai bine sa iubesc 2 fete, cred ca as fi foarte confuz.

| Alexintunecatul a răspuns:

The Notebook este preferatul meu...si daca nu l-ai vazut ti-l recomand din inima! Nu o sa-ti para rau pentru ca este o foarte frumoasa si patrunzatoare poveste de dragoste

| JustMe69 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, acum sa va zic ca si eu am un serial : Eva Luna.

Întrebări similare