Nu, nu mi s-a intamplat si nici nu mi se poate intampla vreodata, fiindca am destul creier sa nu ma cobor intr-atat, inca sa fac opere de caritate pentru prieteni.
Asa ceva nu se face intre prieteni, fiindca-i dezgustator si sub orice critica, insemanad ca nu a fost niciodata o prietenie sincera, ci una cu intentii ascunse.
Tine minte un lucru care ti-l spun acum:
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu te destainui celei mai bune prietene sau prieten, cu cele mai intime secrete ale tale, pentru ca sunt 99.99% sanse sa il spuna altora, sau sa profite sa te santajeze.
Nu exista prietenie între un băiat și o fata. O spun eu care sunt băiat, oricare are intenții sexuale cu tine mai mult sau mai puțin.
Cel puțin unul vrea ceva mai mult decât celălalt. Mai ales daca vorbești chestii atat de personale cu el/ea. Cum ar fi sexualitatea ta de la a-z. La bere sau la suc cu prietenele, nu cred că discuți astfel de chestii. Bine eu o fac, dar alți oameni sunt mai normali că mine.
De obicei la cine dezvăluim anumite chestii despre noi mai intime, considerăm că sunt niște persoane apropiate și e o legătură emoțională puternică.
Nu sunt fata ca sa iti pot raspunde la întrebare, dar chestiile intime si sexuale si,, taboo,, mi le-am destainuit unei prietene si am fost sigur ca acea prietena imi va fi iubita. Si mai putin facem 4 ani. Deci e important si un anume temei... o bază pe anumite lucruri ce i le spui.
Dar acum na sa zicem ca ii spui unuia ca esti curioasa de un anumit lucru sexual, si daca vrea sa isi bata joc de tine ce sa faca cu informatia aia... nu o sa mai rada nimeni plus ca nu o sa fie baieti ce sa faca asta dupa ce o fata i-o câștigat încrederea
Curiozitațibărbați întreabă: