Pentru o aventura singura variabila valida este fizicul.
Sexul de o seara nu se realizeaza decat daca exista bautura, dezamagire, atractie fizica si prezervativul lipsa.
Pe partea cu relatie fizicul joaca rolul de initiator in cunoasterea partenerului. Dupa un timp acela nu mai conteaza iar relatia se dezolta pe respect, intelegere si ce mai impart ei
Eh ma refeream ca unele fete recurc la sex ocazional din cauza dezamagirii in casa, relatie, job. Altele de placere?
Aventurile sunt acolo unde iti place o persoană pentru "serviciile" pe care ti le ofera, adică o vrei doar pentru a te culca cu ea, si nimic mai mult. Intr-o relatie conteaza si atracția fizica, dar și multe altele, însă revenind la aventuri...in afara de atracție fizica nu mai exista altceva!
Atât timp cât există o intenție sexuală, atracția fizică contează la fel de mult și când vorbim de o aventură și când vorbim de relație.
Dar nu doar strict atracția fizică contează, nici pentru aventură nici pentru relație (doar părerea mea).
Pentru că oricât de atras fizic ești de o persoană, pot exista o grămadă de motive/lucruri pe care să le observi și care să te facă să renunți.
Desigur ca nu.
In viziunea mea, atractia fizica e prima, apoi descoperi caracterul si apare si iubirea.
E imposibil sa nu-mi placa cum arata, dar sa stau cu el pentru caracter.