Acum sa fim sinceri in prima faza la o persoana ne atage fizicul. Dupa daca incepem sa discutam si gasim lucruri comune usor se prinde si sentimentul asta de iubire.
Ai suferit vreodata din iubire cum a fost?
Da, mereu. Sa nu fim ipocriti, primul lucru dupa care ne ghidam, este fizicul unei persoane. Dar cu timpul vom considera ca nu fizicul conteaza atat de mult pe cat conteaza metafizicul!
Din fericire sau nefericire, ''el'' are dreptate.
El/ Eu, tot aia, nu?. Am dreptate din simplul fapt ca acesta este purul adevar!
Ma scuzati. Domnul! Pot fi ''iertata''?
Scuzele iti sunt acceptate, asa sunt eu, mai ''milos'' cu cei in suferinta.
Multumesc! Deja mi-ai facut seara mai ''buna''.
Ce ai mai patit man?
Pai in liceu mera o fata, si la inceput nu prea mi-a placut de ea. Dar dupa, m-am indragostit
Si nunta nimic?
Nah... Acum nu prea ma mai baga in seama )
Eu sunt ateu naspa pentru existenta ta
Iubirea nu tine cont de existenta sau nu.
Iubirea e o iluzie atata tot
O sa mori singur.
Super,abia astept
Nu pune la suflet ce zice lumea ^^
Fara suparare intrebarea ta nu are legatura cu iubirea...de ce?
Iubirea nu e ceva rational, afacere sau chestii de genu.
Iubirea e ceva spiritual, compatibilitatea se face la nivel emotional chiar daca fizic se prea poate sa fie diferente.
Doua persoana de 1, 40 inaltime de ce sa nu se iubeasca? Au avut noroc sa se gaseasca unul pe celalalt.
Problema e ca iubirea e perceputa ca o slabiciune sau afacere rationala foarte retardata chestia, acuma nu vreau sa vorbesc de viata personala, dar prietenul meu e total opus mie si totusi avem 5 ani de relatie.
In iubire totul e posibil atata timp cat e adevarata.
Omul nu e o bestie si nu iubeste din interes.
Doar pentru ca tu ai intalnit cateva cazuri asta nu insemna ca toti au interes...ma intreb cum ai fost conceput de zici ca suntem bestii si ma intreb daca eram bestii ne exterminam noi intre noi deja de era pamantul gol!
Sunt al naibii de curioasa ce te determina sa creezi ca iubirea e o afacere sau compromis.
RAY întreabă: