| Creattzaa a întrebat:

Atunci ai menstruatie e bine sa iti faci baie sau trebuie sa astepti? eu am facut mereu, e bine?

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In primele 3 zile nu e recomandat sa faci

| Azµre a răspuns:

E o prostie!
Poți să te speli cât vrei, doar să nu folosești apă clocotită!
E cu totul și cu totul altceva!

| Azµre a răspuns:

Poți să te speli liniștită!
Atâta timp cât nu stai ca peștele în apă clocotită o oră!

| Fatamuntilor a răspuns:

Dus,nu cada! In plus e bine speli local de doua ori pe zi!

| Oana92 a răspuns:

Este obligatoriu sa te speli si in timpul menstruatie. Nu vrei sa stii ce duhoare lasi in urma ta daca nu te speli! Singura chestie e sa nu stai in apa fierbinte pentru ca o sa sangerezi mai mult.

| Latinmoon a răspuns:

Da desigur ca trebuie sa te speli :d

| CannbalCorpse a răspuns:

Pai nu baie sa te bagi in cada, e igienic sa faci un dus.
O seara buna.

| vrelian a răspuns:

Daca esti tyranspirata sau mirosi da e bine sa faci dus, baie si ce mai vrei.iar spalatul nu este cum zic unia pe aici, ca trebuie sa faci baie zilnic.asa era cindva sau asa se spunea, sau asa erau ideile doctorilor a oamenilor in general.dar normal baie trebuie sa faci daca esti transpirat, mirosi, sau esti murdar.nu este recomandat sa faci baie in fiecare zi, decit daca transpiri tare si normal nu poti sta asa.de ce nu e recomanadat? pentru ca pielea noastra este populata cu diverse bacterii printre care unele sint folositoare pielii, organismului si asa mai departe. daca te speli zilnic chiar de nu mirosi, nu transpiri indepartezi acele bacterii care de fapt iti fac bine.din cauza asat unii oameni au senzatia de piele uscata altii de mai stiu eu si asa mai departe.bine ca nici sa stai nespalat nu e bine.dar in cazul sa zic in care nu ai probleme poti face baie la 3 zile.asa sa tai doar in apa poti sa stai zilnic.eu ma refer la baie cu sampoane, sapunuri si alte chimicale.asa am citit in carti de specialitate.numai bine

| kx123 a răspuns:

Este bine, nu te lua dupa superstitii. Este chiar necesar pentru igiena.

| mel24 a răspuns:

Este indicat sa te speli in fiecare zii cel putin o data, nu conteaza ca ai mentruatie sau nu! stai fara grija nu ti se va intampla nimic daca faci baie happy

| hunterr a răspuns:

Da.poti sa te speli mereu! Daca mai ai intrerbari imi poti lasa idul tau si discutam!

| emil11 a răspuns:

Trezeste-te, mai, fata!
eu am auzit ca trebuie sa stai nespalata in zilele in care nu esti pe stop si abia cand esti mai dai si tu cu apa.

daaahhhhhh, pe ce lume traiesti?!?!?!

| Mariiuta a răspuns:

Orice prost stie asta cum sa nu fie bine? preferi sa puti? laughing))

| Creattzaa explică:

Am facut tot timpul si nu mi-a curs niciodata mai mult. curge normal

| DarkGirl92 a răspuns:

Sigur ca e bine.Nu mai crede in superstitii.Eu stau si jumatate de ora in apa si nu patesc nimic.

| Corinush2013 a răspuns:

Desigur trebuie sa faci baie)))

| nighteye a răspuns:

S-a inventat dusul sa stii...

| ioanaonutza a răspuns:

Trebuie sa te speli