| sonia18 a întrebat:

Atunci cand are loc primul contact sexual trebuie sa se foloseasca prezervativul din prima? Mi-am pov niste cunostinte ca mai usr este sa t dezirginezi fara prezerativ... apoi cu prezervativ sa se continue actul in sine. voi c sfat imi puteti da? multumesc

6 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, trebuie să foloseşti prezervativ încă de prima dată dacă nu îţi doreşti o sarcină. Povestea care ai auzit-o tu este veche şi falsă. Prezervativul - pe lângă faptul că te apără de posibile boli şi infecţii cu transmitere sexuală şi de o sarcină nedorită - are şi lubrifiant ceea ce facilitează penetrarea ceea ce înseamnă că te doare mai puţin.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit pe internet (al dracului web, e util cateodata) ca grosimea une prezervatif este de 15 micrometri. Oare de ce ar fi mai usor fara? Spune-i sa argumenteze. Vrem dovezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mai usor fara, gandeste-te ca prezervativul are lubrifiant pe el si atunci aluneca mai usor... E bine sa folosesti de fiecare data, previi bolile cu transmitere sexuala sau o sarcina. Poti ramane din prima, sau se poate intampla ca baiatul neexperimentat sa ejaculeze cand incearca sa te dezvirgineze pe tine... si atunci ce faci?
www.seximus.ro pentru documentare
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, sunt mai zeflemitoare de natura dar scopul era sa faci efortul si sa te gandesti pe ce baza spune asta. Ca multe se spun dar putine trebuie crezute. Care sunt argumentele? De ce ar durea cu el? Si cine ti-a spus? O fata sau un baiat? In general, (spun in general ca cine stie) nu putem fi dezvirginate decat o data deci n-ai cum sa stii daca doare mai mult sau mai putin... Iar baietii sunt mai refractari cu prezervativul deci vezi de unde iti iei informatiile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul contact secsual trebuie fara prezervativ dar trebuie sa ai grije cu cine faci.