Seriooos, asa ti-au povestit niste. si daca te imbolnavesti, si mai si ramai gravida, crezi ca acele cunostinte te vor ajuta cu ceva?!
Fii constienta si foloseste prezervativul de fiecare data! Mare atentie la igiena manuala (sa se spele foarte bine pe maini, imediat cand intra in casa!) si locala, si, mai ales, insista, cu tandrete, la preludiu, comunicati, sincer, si daca excitatia e ok, atunci abia cand simti inauntru, sau digital ca esti foarte bine lubrifiata (uda.) abia atunci sa-l accepti in vizita! Numai cu prezervativ! si sa fii foarte relaxata. ajuta si un pahar de vin rosu, sau sampanie, atmosfera ok, curata, sigura, lumina medie/putina. si o muzica instrumentala, in surdina, ca sa va puteti auzi. Success!
Euu te sfatuiesc sa folosesti prezervativ de la inceput daca nu-ti doresti un copil. Oricum, faceti-va amandoi analize complete inainte de a renunta la prezervativ (HIV< hepatite, sifilis). Si sa stii ca e mai usor cu prezervativ, penetrarea are loc mult mai usor.
Poi in primul rand daca il cunosti adica(fara sa aiba ceva)o poti face fara, si pentru prima data tinad cont ca il cunosti(fara sa aiba o boala ceva)este mai bine fara prezervativ, si continuati tot fara ca nu ramai u din prima, si sa ejaculeze afara.bafta
Bineteles ca trebuie sa foloseti prezervativ de prima data, exista atatea riscuri de a ramane insarcinata, de aparitia unei boli.decat sa ai probleme mai tarziu, mai bine protejeaza-te si stai fara griji, de ce sa te legi la cap daca nu te doare?
imi place de voi...
pe urma toate incepeti sa puneti intrebari gen: oare sunt gravida?
Nu stiu cat de usor este fara prezervativ, insa nu cred ca e destul de comod ca dupa sa te opresti pentru a pune prezervativul sau sa ai dubii daca nu cumva se intampla sa fii insarcinata. Eu zic ca mai bine sa incerci din prima cu prezervativ, si daca prietenul tau va avea un pic de grija, nu va durea atat de tare. Pana la urma gandeste'te si tu, daca ar fi atat de dureros, n'ar mai face'o nimeni ... sper ca ti'am putut fi de folos.
Bună.
Pe lângă folosirea prezervativului de la primul contact, puteți folosi un lubrifiant pe bază de apă care nu deteriorează rezistența acestuia și ajută și la o mai puțină durere în timpul actului sexual.
Anual trebuie să faci un control ginecologic: test Babeș Papanicolau, ecograf intravaginal, recoltare de secreție vaginală pe lamă sterilă.
Pa, pa.
E normal sa folosesty prezervativul. dar dc nimeni nu se gandeste ca pentru prima oara l o virgina ca sa o fac ii e rusine sa se dezbrace in fata unui baiat, imagineazatzi si tu cand esti langa un baiat l inceput si esti excitata si te simti bine langa un baiat pentru prima data si el de o data sa se opreasca sa isi puna prezervativul nu te simti aiurea? iti piere tot cheful.normal ca e mare riscul fara dar trebuie sa ai si incredere in persoana iubita cu adevarat.
Si eu am o intrebare, imi spune cineva ce trebuie sa folosesc exact pentru primul contact? tot!
anonim_4396 întreabă:
Andrey2016 întreabă: