Poi si mie mi-a fost frica de primul sarut :-s. Am avut cativa prieteni cu care nici nu m`am sarutat ( n`au fost relatii lungi ). Oricum primul sarut n`o sa-l uit niciodata . Sa`ti povestesc cum s`a intamplat. Am iesit la cumparaturi cu prietena mea cea mai buna. In oras ne-am intalnit cu 3 amici, unul fiind baiatul de care`mi placea mie. ne-au invitat la un suc, facand cinste baiatul de care`mi placea. Ajungem in local, ne asezam, el se pune langa mine si comanda sucurile. Afara incepe sa ploua. Prietena mea si cei doi amici se duc sa vada daca ploua tare, timp in care el mi-a cerut un sarut. Si l`am refuzat. Mi`era frica . S`a indepartat de langa mine (de pe canapea), la care m`am apropiat eu de el si l`am sarutat. N`o sa-l uit niciodata. Pacat ca relatia a durat doar 2 luni .
Totul s`a intamplat asa:
Cu o zi in urma implinisem frumoasa varsta de 14 ani.Totul a decurs ff bine, am organizat o petrecere, a fost totul ok.La scoala imi placea foarte mult de un baiat mai mare cu 1 an decat mine.El era ff dragutz.multe fete se dadeau la el, avea de unde alege dar nu a vrut sa intre intr-o relatie cu niciuna.Pe data de 31 decembrie, de Revelion parintii mei au fost invitati la baiatul pe care il placeam.Intr`un fel m`am bucurat ca voi fi mai aproape de el dar intr-un fel m`am intristat pentru ca stiam ca nu voi avea nici o sansa cu el.ne-am dus la el, am discutat, eu eram mai retrasa.La 12 noaptea am iesit afara sa vedem focul de artificii doar noi 2 pentru ca parintii au ales sa-l priveasca de pe geam.M`a intrebat daca il plac si evident i-am raspuns da. Apoi m`a luat prin surprindere si m`a sarutat.Eram in al 9 lea cer...si am ramas in acelasi timp si surprinsa.:X
Mda
primul meu sarut a fost la 12 ani
imi era foarte frica deoarece nu stiam cum se face si credeam ca o sa de rada de mine asa ca la vreo 2-3 intalniri...adica primele intalniri nu l-am lasat sa ma sarute
dar intr-o zi am fost sa ne plimbam prin parc si mi-a spus ca ma iubeste si fara sa stiu cum m-a furat un sarut...tremuram dar dupa cateva secunde mi-am dat seama ca nu e nimic greu
te lasi dusa de val
deci daca cumva nu te-ai sarutat niciodata si vrei sa o faci
nu-ti fie frica...nu e greu
anonim_4396 întreabă:
NuStiu_2698 întreabă: