| cipri1999 a întrebat:

Atunci cand esti foarte excitat si te masturbezi cum ai putea inainte sa te apuci sa te opresti? ca nah cand te apuci nu mai e cale de scapare..greu mai scapi

ceva sfaturi? si va rog nu judecati happy

7 răspunsuri:
| PsychologistT a răspuns:

Nu e nimic rau sa o faci.
Daca te apuci sa te opresti, unde mai e farmecul? Sau de ce incepi?

| 1cristian1990 a răspuns:

Frate, eu zic sa nu o mai faci chiar deloc, daca se poate, sau cat mai rar! trebuie sa fi puternic daca vrei sa nu o mai faci...constintizezi faptul ca vrei sa o faci si spui NU, esti in stare? Sau, alege o cale spirituala, iti propun yoga, te schimbi radical, eu am fost 2 ani, am renuntat din cauza unor probleme de familie, acum regret...sau pur si simplu ocupati timpu cu altceva! www.yogaesoteric.net si cauta in stanga,, tantra'' vei afla anumite aspecte (in larg), daca le vei intelege!

| Elena_Maria_Dragan_1992 a răspuns:

Sa te opresti in timp ce te masturbezi sau din a practica asta mereu?
Daca te opresti inainte de finalizare dc mai incepi?

| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Uita te la filmul Don Jon =) o sa ti schimbi parerile atunci.

| lenutzyk a răspuns:

Masturbarea in primul rand e un pacat, cei care sunt destul de maturi sa constientizeze asta ar trebui sa n-o mai faca)
Sfatul meu e ca in primul rand sa eviti faza cu excitarea pina la masturbare pe cat e posibil, daca nu cauta-ti un partener numai pentru preludiu, asa e cat de cat mai ok)

| anonim_4396 a răspuns (pentru lenutzyk):

De ce **** e pacat? Ca asa va indoctrineaza religia? Lasati oamenii sa simta placerea, ca nu noti avem parter/a.

| anonim_4396 a răspuns (pentru lenutzyk):

Pai, de ce sa te opresti? Daca simti nevoia, fa-o. Descarca-te, elibereaza hormonii, elibereaza stresul, elibereaza tot.
Daca totusi vrei sa te opresti, motiveza-te suficient, gandeste-te la altceva, nu te uita la chestii care te-ar putea excita, nu stiu. ceva de genu'.