Imi peste destul de greu sa raspund la asta dar daca vrei sa afli mai multe poti sa iei o carte INSEMNARILE UNEI PUSTOAICE sau (in engleza) DORK DIERIES.
Este vorba de o fata cam de varsta ta si cam in aceeeasi sitoatie este amuzanta, captivanta, de dragoste etc poate ti-ar placea.
Nu stiu cati ani ai dar cred ca ai vreo 12. Ei bine daca el are tot 12 ani poti sa uiti de romantisme cum vezi prin filme. Mergi pe ideea ca ati putea fi doar prieteni, incearca sa il cunosti mai bine sa iesiti dupa ore intr-un parc, fi mai sigura pe tine, da-i o mica dovada ca si tie iti place de el si cand prinzi momentul cand sunteti singuri apropie-te de el dar nu il saruta si priveste-l in ochi, daca ii place de tine o sa te sarute el. Dar trebuie sa te gandesti ca e posibil sa nu te placa sau din cauza varstei sa nu fiti impreuna acum. Oricum gandeste-te ca la varsta ta nu e nimic mai special decat un simplu sarut intr-o relatie si nu ai ce ppierde daca nu va fi cu tine toti incearca sa prinzi momentul cand sunteti singur, apropie-te de el, vorbeste cu el pe la scoala si fa ce ti-am zis cand ramaneti singuri.
Bananacantareata87 întreabă: