Ce frumosTe place.O sa fiti fericiti dupa ce'ai povestit aici.
Insa nu te ingrijora.Fiecare Simnte sentimentele diferit.Eu prima data am facut'o lata de tot.
Uite, daca si tie iti place de el, si el te place pe tine, de ce iti mai faci griji?! In pauza, mai du'te pe langa el, sau daca vine la tine, nu evita STAI ACOLO doar nu te mananca.Nu inteleg, de ce esti asa de timida? Bine hai sa zicem, k si eu sunt uneori asa, da' esti Fata! Doar nu o sa fii asa la nesfarsit.Cand termini facultatea si trebuie' sa te mariti, ce'o sa faci?! O sa fugi de la Altar?!? Stai acolo mai fetito, e un moment frumos, o sa-ti placa.
Poate o sa se intample ceva...
Esti indragostita de el. Posibil si el. Ar trebui sa-l intrebi, dar sa-l rogi sa pastreze secret ceea ce simti tu pentru el. Ai putea sa-i spui. "Imi cam placi, nu vreau sa afecteze prietenia noastra, dar astea sunt sentimentele mele pentru tine si cred ca e mai bine sa stii. Deci, cum facem?" el poate sa-ti spuna ca si el simte acelasi lucru sau sa nu zica nimic, dar si asa, unora baieti le trebuie putin timp. Totul o sa vina de la sine :*
Chestia e ca nu suntem prieteni nu ne cunoastem el e popular iar eu nu! Singurul lucru care ma opreste sa ii spun ca il plac e ca nu pot vorbi in engleza cu el totul in mintea mea merge ok pana cand deschid gura (
Si nu stiu cum sa fac mai am doar 1 luna de scoala ((
Incearca! Nu ai nimic de pierdut . Daca nu va cunoasteti, intra usurel in vorba cu el. Saluta-l, intreaba-l ce mai face si incearca sa deschizi subiecte interesante pentru el. Incet, incet o sa-ti fie usor sa vorbesti cu el.
Eu cred ca cand te indragostesti prima oara simti ca nu mai poti tarai fara el /ea iti e gandul doar la el/EA ...etc.
Bananacantareata87 întreabă: