Pai...Iti pune niste intrebari gen cand ti-a venit pentru prima data menstruatia,daca fumezi sau nu, daca ai facut vreun avort, la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala si altele si hotaraste ce anticonceptionale ti se potrivesc.Sunt mai multe tipuri de anticonceptionale pentru ca au cantitati diferite de hormoni.De aceea nu e bine sa le iei de capul tau, ci prescrise.Eu iti recomand sa nu le iei de la ginecolog, ci sa te duci la un cabinet de planificare familiala, cei de acolo exact cu asta se ocupa.
Sper ca te-am ajutat
In urma unui control sau analize medicale, el discuta iainte cu tine si infunctie de organismult tau i-ti va prescrie ceea ce ti se potriveste.
Trebuie facute analize inainte! Mie mi-au fost prescrise niste anticoncenptionale pe baza unor intrebari de catre un ginecolog.Si am ajuns sa ma ingras de la ele aproximativ 10 kg in 2 luni fara a stii ca am probleme hormonale si cu glanda tiroida! Intre timp am reusit sa slabesc insa am consultat un alt ginecolog care pe baza analizelor mi-a recomandat alte anticonceptionale.
Morala:Fetelor, nu luati anticonceptionale recomandate de prietene sau de ginecolog pe baza unor intrebari
Cel mai bine e sa gasesti un ginecolog care te trimite sa-ti faci analize...(nu unul care-ti da dupa ochi, sau dupa cateva intrebari).Ca sa-si faca treaba ca lumea, anticonceptionalele se iau in functie de hormoni si tiroida.de asta trebuie neaparat sa consulti un bun ginecolog.Nu ai vrea sa risti o sarcina nedorita, sau cateva kilograme in plus
Zoya333 întreabă:
George0197 întreabă: