E normal sa te umezesti cand te exciti si sunt convinsa ca partenerul tau e foarte incantat de asta.
Este ceva absolut normal, nu ai de sa iti faci probleme.Asta arata ca esti excitata.
E normal. Eu de ex ma excit f greu NU cred ca ai putea face ceva sa nu te mai uzi. Dar nu-ti fa griji, din caute vezi mai jos, nu esti sigura :*
Sunt femei care nu se uda absolut deloc si in timpul actului sexual au dureri si trebuie sa foloseasca lubrifiante. Tu trebuie sa te consoderi o norocoasa ca te lubrifiezi natural, iar daca grijile tale suntca prietenul tau observa chestia asta, sa nu crezi ca e un disconfort prea mare, e bucuros ca te excita si ca in timpul actului placerea e mult mai mare( pararea mea), bafta in continuare si ai grija de tine. Pupicy
Este perfect normal. in neregula ar fi daca nu te-ai "uda" asta inseamna mai multa placere in timpul actului propriu-zis, nu?
Stai linistita ca ce ti se intampla tie nu e un lucru rau sau unul stanjenitor, chiar dimpotriva asa cum au zis si ceilalti mai sus este un lucru bun din mai multe motive: o sa va fie mai usor in timpul actului sexual, iubitul tau sunt sigura ca se simte bine ca te face si pe tine sa te simti bine la randul tau si chiar ca ar trebui sa te consideri o norocoasa.
E cine ff normal si eu de 5 zile stau ca un baiat si cum ma atins prima data am incp sa ma ud... m-am speriat pentru ca nu am mai patit asta ca nici un baiat. cand ma atins a obs si era bucuros dar eu nu imi dadeam seama dc dar acum nu mai am dc sa ma feresc ca nu e nimic rusinos. Asa ca sa nu va fie rusine ca va udati
Mai exact asa sunt sh eu...am avut o problema seara trecuta. m-am impacat cu fostul meu care a fost primul sh singurul barbat din viata mea.sh aseara am facut-o dupa 3 luni de pauza pentru mine.sh azi mi-a reprosat ca aseara nu mai eram asa stramta ca acum 3 luni sh ca mai mult ca sigur m-am culcat cu altul...care este cauza? eu stiu ca in momentul in care esti foarte excitata nu mai esti atat de stramta, dar el spune ca mint sh ca nu-i adevarat. ce parere aveti?
Spune-i sa mearga la un doctor, ca sigur are o problema