Sarutal pe gat... si plimbati degetele pe spatele lui incet in timp ce va sarutati... si nu`ti face griji scumpa mea... el se simte bine...nu uita k baietii se excita de la aproape orice... el cand te atinge pe sani, fund.se excita. pupici:*:*
Tu stii daca vrei sau nu sa te culci cu el... Sau daca iti asumi riscul asta... Cel mai probabil ca ar fi bine sa discutati despre asta inainte... Sa vorbiti si de metode de contraceptie, protectie, etc. Daca vrei sa il exciti si tu ai putea sa-l mangai in timp ce va sarutati... Poti sa-ti plimbi degetele prin parul lui, pe gat sau pe fata... Sau prin zone mai intime daca vrei sa te culci cu el... Alegerea e a ta!
Nu vreau sa ma culc cu el. vreau doar sa se simta si el bine cu mine asa cum ma simt si eu cu el
Ti-a dat de inteles ca el nu se simte bine? Poate se simte si el la fel de bine doar ca nu e atat de evident.
Incearca sa il saruti pe gat.In general baietii se excita la asa ceva.
Sti ce-mi place mie sa fac sa-l sarut pe gat, sa-mi bag mainile sub tricou sau ce are si sa-l zgarii pe spate, normal ca asa, tandru ) si dupa'aia pe abdomen... pun mainile lui pe posteriolul meu si eu la fel pe al lui :d...