| LuminitaRoz a întrebat:

Atunci când plângi de ce nu vrei să mai trăieşti? Sau în zilele când nu eşti iubit de ce mai iubeşti? De ce la o persoană care a plecat şi nu te-a iubit tocmai la ea te gândeşti?

6 răspunsuri:
| kiss a răspuns:

Cand plangi si nu vrei sa mai traiesti inseamna ca ai o problema grava si ai nevoie de ajutor pentru ca nu e normal sa nu vrei sa traiesti si in nici un caz nu ai dreptul sa iti iei viata.
iubesti cand nu esti iubit si te framanti pentu o persoana care nu tine la tine pentru ca ai suflet, pentu ca asa suntem noi facuti sa iubim. singurul remediu e acceptarea situatiei si resemnarea.

| Amelya02 a răspuns:

Nu trebuia sa vorbesti la persoana a doua, ci la pers. intai. Vorbeste in numele tau, ca nu toti trecem prin ce treci tu. Si nu ai sa auzi nici o explicatie adevarata, doar plauzibila.
cum iti pui intrebari singura, totodata trebuie sa-ti si raspunzi singura. happy

| LuminitaRoz explică (pentru Amelya02):

Innebunesc la cat caut raspunsuri.Si draga, nu doar mie mi se intampla, crede-ma happy Daca nu ai vrut sa ma ajuti ma prefac ca nici nu am citit comentariul asta.

| Amelya02 a răspuns (pentru LuminitaRoz):

Ba da, am vrut sa te ajut, dar unele lucruri pe care le-ai scris nu au sens, nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine.
Sincer acum, daca suferi din cauza unui baiat nu merita sa-ti irosesti timpul asa. Daca motivul e altul, atunci imi pare rau.
In caz ca vrei sa discuti cu cineva, ma contactezi printr-un mesaj happy Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suferi din dragoste?
Plângi deoarece esti foarte trist şi simţi că nu mai poţi. Dar trebuie să ai puterea şi să treci peste, viaţa e dură, dar nu poţi renunţa.
De ce când nu eşti iubit tot mai iubeşti? Pentru că speri să te iubească, nu poţi renunţa la iubirea ei, despre asta e vorba.

| AllysaDeea a răspuns:

Pentru ca asa e viata. in momentele noastre proaste suntem melancolicii si ne gandim la ce este mai rau. poate ca este o mentalitate autentic romaneasca- sa gandesti negativ. mi se intampla des. ma gandesc ca sunt mereu cea mai ghinionista persoana de pe planeta, ca mai bine ar fi sa mor, de ce pe cine iubesc nu imi este aproape, de ce nu ma iubeste si el si tot felul de lucruri. daca esti si pesti(ca mine) zau k mi-e mila de tine pentru stiu cum e sa te simti singur, dezorientat ca totul e impotriva ta, DAR daca ne gandim la toate astea ne facem mai mult rau... Stai linistita pentru ca sg nu esti tu cea mai ghinionista persoana!:* apropo daca vrei vrei sa vb add:l3mo0n_flawo0r3d_candy_girl98@yahoo.com