Fiinda atunci crezi ca totul in jurul tau se prabuseste si ca tu esti cea mai trista persoana de pe lume si ca nu mai are rost sa traiesti, crezi ca asa iti poti curma suferintele. iubesti fiindca crezi ca si ei te vor iubi candva, iubesti fiindca asa esti creat, nu uita ca d-zeu tot din iubire a creat lumea, te gandesti la ea fiindca tu o iubesti, ti-ai da si viata pentru ea. sper ca ti-am fost de ajutor
1Cand plangi spui asa deoarece simti ca nu mai poti continua dar, asta mereu te face mai puternica si dornica de viata.
2Mreu ai sa iubesti chiar daca dragostea nu-ti este impartasita.Ne gandim la acea persoana pentru a ne alina dorul si a-l simti mai aproape.Chiar daca acea persoana nu tine la tine tu fi increzatoare ca poate isi va da seama ca te iubeste.
Cand plangi, plangi din doua motive: ori pentru ca regreti ca ai pus suflet cu cineva care nu iti merita sufletelul, ori de ciuda ca acea persoana te-a mintit si ca abia acum cand e cu alta realizezi ca totul a fost o mare minciuna. Probabil ti-a facut multe promisiuni pe care acum nici nu le recunoaste si le da la cos. Tocmai de aceea daca el nu te iubeste si tu admiti ca inca o faci, se intampla pentru ca doar unul din voi pune suflet si iubeste sincer si acea persoana esti tu si nu el. Te gandesti la el pentru ca inca te atrage, pentru ca pe unele fete le place pur si simplu sa iubeasca un tont si un nenorocit afemeiat. Poate ca al tau nu e chiar asa dar sigur se invarte in cercul meu vicios descris cam... dur. Sfat: refa-ti viata cu altul, lasa pe altul sa te faca fericita si vei vedea ca vei trece destul de repede peste...
Succes Lumi`!
Eu ma simt asa.Cand plang simt ca nu pot sa mai fac nimic, nu vreau..Cand el stiu ca nu se mai gandeste la mine si ca nu ma mai iubeste eu sper.
Pentru ca zilele in care el ma facea fericita s-au spulberat, poate, poate din vina mea, incapatanarea mea.
Succes.
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: