anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand se practica sex anal iar ejacularea are loc in anus si mentine pozitia pentru ..inca 10 secunde de exemplu, sunt sanse sa se scurga sperma? Mentin ca am facut-o in pozitia Misionarul deoarece sperma sa nu ajunga in vagin, iar apoi m-am sters.
Deci..repet, se poate scurge sperma?

15 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Da, se poate.

| Sfinnx a răspuns (pentru Kitty):

Da dar, m-am sters

| Sfinnx a răspuns (pentru Kitty):

Si mi-am pus si servetel pentru. orice eventualitate

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Sfinnx):

Esti dusă rău de tot.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce prostii de intrebări, cum puteti fii asa de prosti, sa face ti scîrboșenia aia de sex anal, cum naiba nu vă vine mintea la cap? Sau cînd o sa va vină mintea la cap? ca o ave ti in fund mintea.

| Lawliet14 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Vai de ea! Numai ce si-a pierdut virginitatea sau nici nu si-o pierdut-o, dar si-o in dos...

| Roxin a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Stii care e treaba? Te vad super revoltat/a peste tot. De ce te mai obosesti sa raspunzi daca nu ai un raspuns? Asa iti eliberezi frustrarile? Pari o doamna pe la 40 de ani asa, prinsa inca in regimul comunist si care, desigur, nu accepta nicio practica a prezentului. Ai doua variante : fie ignori, fie te adaptezi.
Daca tie iti place sa faci sex 10 minute, banal si plictisitor e fix problema ta. Dar nu ii judeca pe altii pentru placerile lor!

Spor la orgasme simulate!

| anonim_4396 explică (pentru Roxin):

Eu nu sunt femeie, dar vad mentalitatea lor, ca sunt respins de catre ele, din cauză ca nu am banii la care ele ar visa, asa ca degeaba te i ei de mine.

| Oana92 a răspuns (pentru Roxin):

Lui nu-i place sa faca sex... pentru ca nu e insurat si deci nu face sex! Probabil sufera de ceva vreme de vreo criza existentiala, s-a prostit de tot oh go on

| Roxin a răspuns (pentru Oana92):

Da, s-ar putea sa ai dreptate. Iata, se confirma vorba aia...Barbatul ne..., devine un animal periculos.
Mama lui de sex...

| corbulalbrosu a răspuns:

Teoretic nu se poate scurge sperma din colon in exterior, deoarece prin act reflex muschii sfincterului anal se contracta foarte puternic/in asa masura incat nu vor permite sa se scurga nici sperma si nici lubrifiantul folosit.

| mihai69 a răspuns:

Se poate, dar nu în direcția „periculoasă". Există totuși riscul ca în momentul când partenerul se retrage, o picătură să cadă chiar pe intrarea în vagin. Iar ștersul NU e o metodă contraceptivă. Așadar, deși nu cred să se fi produs vreun „accident", e foarte bine ca pe viitor să folosiți prezervativul. Dacă nu pentru altceva, măcar pentru a evita infecțiile cu bacteriile ca au cuibul pe-acolo.

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual s-a desfasurat asa cum zici tu, nu sunt sanse sa se scurga sperma din fund, sa ajunga la tine in vagin si sa ramai gravida.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Sa se scurgă unde?
Ce întrebi de fapt: Daca de la sex anal se murdărește patul sau dacă se poate muta dintr-o gaura în alta?
Ca sa nu mai vorbim de întrebarea: De ce nu te-ai protejat ca sa nu mai întrebi chestii de gen, pe un site plin de lume "buna"?

| floringabor a răspuns:

In afara de corbulalbrosu toti sunt prosti care au comentat. Nu ai cum sa ramai insarcinata de la sex anal caci trebuie ca sperma sa ajunga la ovare ca sa ramai insarcinata, si doar pri vagin poate sa ajunga la ovare. Si daca esti insarcinata si faci sex anal, tot virgina esti caci dezvirginarea ti se produce doar cand penisul este introdus in vagin