Buna!
Din cate spui chiar tii la el,doar ca nu iti dai seama!
Incearca sa vb mai mult cu el!
O persoana la care tii e o persoana la care gasesti mereu ceva nou,o persoana la care te gandesti fara sa vrei, care te face sa fii geloasa, ...sunt multe feluri in care iti dai seama daca tii la acea persoana! Nu cred ca ar fi bine sa renunti la el pentru ca s-ar putea sa suferi pe urma.
Oricum...acum conteaza ce crezi tu!
Tu il cunosti mai bine!
De cat timp sunteti impreuna?(daca poti sa imi rasp, asta m-ar mai ajuta sa iti dau un raspuns mai concret).
Probabil a intervenit obisnuinta.ar trebui sa condimentezi putin relatia voastra...acum depinde si ce varsta ai ca sa stim ce sfaturi sa iti dam
Cred ca s-a pierdut atractia aia fizica(daca a fost), dintre voi, iar faptul ca devii geloasa demonstreza ca inca mai tii la el, chiar daca il mai iubesti sau nu; cred ca cea mai buna optiune ar fi despartirea pentru ca orice ai face, efectul ar fi de scurta durata si ai revenii la aceleasi sentimente. Este o problema foarte des intalnita; cel mai important lucru este gandirea pe care o au cei doi; daca se inteleg bine, sunt niste oameni rationali, se despart cu o strangere in brate, si raman prieteni pentru totdeauna. Nu stiu, in cazul tau, ce simte el pentru tine, trebuia sa specifici, dar daca tine la tine, te iubeste, trebuie sa inteleaga si sa-ti respecte decizia despartirii...
Eu am 16 ani, iar el 17 si suntem impreuna de 3 luni si jumatate. Pot sa spun ca de fiecare data cand ne-am certat sau altceva el a facut tot posibilul ca sa ne impacam si alte gesturi dragute pe care le-am apreciat. Desi se comporta extraordinar cu mine si stiu ca ma iubeste, nu stiu ce simt eu. parca vreau ceva nou.
Intr-un fel nu e bine nici sa il amagesti dar mi-e teama sa nu te pacalesti tu cu faptul ca vrei ceva nou.Probabil e doar o stare de moment.
Si eu am trecut prin asta dar nu am renuntat pentru ca mi-am dat seama ca eu cu oricine as vorbi tot la el ma gandesc...
Iar daca se poarta frumos cu tine si te iubeste incearca sa nu il ranesti si in acelasi timp sa nu te ranesti si tu.
Bafta!
Daca mai ai vreo nelamurire din ce ti-am zis spune-mi!
Te ajut cu mare placere.
Aceasta stare de moment te poate face sa pierzi ce iubesti intr-adevar.
Nu te grabi. Pune-ti gandurile in ordine!
In plus, nu pierzi nimic daca mai te gandesti putin.
anonim_4396 întreabă: