anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand sunteti cu iubitul vostru si aveti/ati avea momente mai intime si va pune/v-ar pune mana jos, care este/ar fi reactia voastra? v-ati simti stanjenite?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce sa caute el acolo, in intimitatea mea?

| ywar a răspuns:

Eu m-as simti bucuroasa! happy Intre picioare si pe urma la regulat cu voi! Alta treaba aveti?

| anonim_4396 explică (pentru ywar):

Tu nu erai baiat? laughing

| ywar a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt ca terminator, ma transform in tot ce ating. happy
Eu cred ca astia sunt prea preocupati de pasarici happy

Tu crezi ca toata lumea e asexuala ca tine? sa fim seriosi laughing. mai bine sex de la 18 20 de ani decat la 25 de ani fara pic de experienta. nici o fata nu sta cu un baiat asa, oricat se caca pe ele ca "sufletul conteaza". a fost pe vremea bunicii asa

| ywar a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am spus ca sunt asexuat, ca asta inseamna altceva. Problema e ca doar asta au in cap si au impresia ca debutul vietii sexuale la o varsta frageda e o virtute, ori o dovada de responsabilitate, de maturitate. Asta pana ii da viata peste nas.

laughing fiecare se scoala la realitate mai devreme sau mai tarziu. am mai intalnit hahaleri de genul care se credeau mari "barbati" la 16 ani ca au facut sex, dar cand ii intrebam daca muncesc incepeau cu " pai aaaaa", te bufnea si rasul de prostia lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e iubitul meu, e totul in regula.

| Xpressurself a răspuns:

Pentru ca esti la inceput e normal sa te simti asa. incet si cu rabdare vei descoperi si sexualitatea. important este sa te preocupi de lucruri mai importante cum sunt scoala, dezvoltarea personala si atat de multe lucruri noi pe care le poti invata acum, la varsta ta.
reactia este normala la varsta ta, sa fii ingrijorata. posibil sa fii prea mica pentru asta. cand vei mai creste vei simti altceva alaturi de un baiat care te iubeste nu doar pentru sexul tau ci pentru cine si cum esti.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Este o chestie normala, daca se intampla in intimitate e super ok.

| QJoKeRuLQ a răspuns:

Autocar.