| DouaPuncteD a întrebat:

Atunci cand te dezvirginezi doare? Sau la al treilea act sexual pot aparea dureri?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de la caz la caz, nu doare chiar atât de rău, preludiul este cheia plăcerii.
După deflorare este bine să se facă o pauză de cel puțin 7 zile pentru cicatrizarea himenului. Durerile la contact sunt din cauza încordării, frică, o afecțiune genitală.
Pentru a afla mai multe mergi la un medic ginecolog pentru consult.
Atenție la protecție, prezervativul se folosește inclusiv și la deflorare, se poate folosi lubrifiant pentru o mai ușoară penetrare fără dureri.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, da si da!

| Hombre a răspuns:

Draga ce intrebi tu este ca si cum ai bea apa si dupa aceea iti este sete. La inceput durerea si apoi placerea, s-ar putea ca si a treia oara sa mai fie si ceva durere asta functie de timpul care a trecut de la dezverginare sau de raportul de dimensiuni dintre vagin si penis.

| cryss_1476 a răspuns:

Prima data este posibil sa te doara. chestia asta cu durerea, difera de la femeie la femeie! deja de la al 3 lea contact sexual nu cred ca o sa mai fie vorba de durere ci doar de placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neeebuno.ai pus-o? sau ai de gand? e plina lumea de femei. tu ce crezi? eu cred ca doare dar e bine.nu mai poti merge pe drum, trebuie sa stai in pat, cuminte.vine-acum.