anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci când un bărbat plange si își dorește sa nu-l părăsești, asta este iubire?

16 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu neapărat. Poate să apeleze la șantaj emoțional.

| Adry05 a răspuns:

Oho, și am iertat unu pe vrăjeala asta și ce faze mi-a făcut după, plânge acu și după 2-3 luni uită de suferință și începe iar să facă rahaturile pentru care probabil l-ai părăsit laughing așa că pe mine nu mă mai impresionează lucruri de genu.

| RAY a răspuns:

Fii serioasa cum nici voi nu simti iubirea sunt uni fraieri care iubesc dar va bateti joc de ei ca sunt fraieri

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, este iubirea pruncului care nu a fost înțărcat bine de mă-sa și speră de la tine să îi dai să sugă și să îl ștergi la fund, că de acolo vine cuvântul dezmiedare, de la desmedere, ștergere de rahat, că și în franceză s-a păstrat cuvântul merde.

| OldSoul a răspuns:

Asta este obsesie.

Iubirea e atunci cand accepti sa-ti faci tie rau, pentru binele celeilalte persoane.
Cu alte cuvinte, daca barbatul te-ar iubi cu adevarat, ar accepta sa fie parasit daca asta ar inseamna sa-ti fie tie mai bine.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă iubea nu făcea lucruri urate pentru care sa l părăsești, și dacă e bărbat puternic nu plânge ci repara ce a greșit.

| Nemessys a răspuns:

Se numeste manipulare.

| Apokales a răspuns:

Desi este imposibil ceea ce spui pentru ca barbatii nu plang. Sa presupunem ca ar plange, sa presupunem, atunci ar insemna ca o face din iubire, ori din disperarea de a nu ramane singur.

| ion326 a răspuns (pentru Apokales):

De unde pana unde nu plâng bărbații?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, iubirea e când îl doare fix in penis daca îl părăsești.

| tzionut a răspuns:

Draga mea ceea ce face se numeste santaj emotional, iar iubirea nu se arata prin lacrimi ci prin fapte. Acum daca tu nu sti daca te iubeste sau nu e o problema.
Barbatul care iubeste, isi doreste ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca nu alaturi de el, respecta decizia ei, si in nici un caz nu plange. Ce sens ar avea? Cum poti sa il mai respecti daca il vezi plangand?

| Glenky a răspuns:

Lacrimi de crocodil.

| Educatiasexuala a răspuns:

În primul rând este decizia ta dacă vrei sau nu să rămâi intr-o relație, indiferent dacă el plânge sau nu.
Tu nu ai o obligație să stai intr-o relație care nu te face fericită și este sănătoasă? /Dr. Beatrice

| Tatsel a răspuns:

Am avut cateva relatii si nu am plans cand am fost parasit, dar cand am fost parasit de fata la care tineam cel mai mult si am facut tot posibilul sa o fac fericita, am plans. Nu am plans ca voi ramane singur sau sa o santajez. Am plans dupa ce a plecat, luni intregi, zilnic, zilnic pentru ca am tinut la ea, am pus suflet, am iubit-o ca ochii din cap.

| unsimplubaiat123 a răspuns:

E doar o piz...