anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand vad un cuplu saruntandu-se, simt un sentiment de gelozie.Parca as vrea si eu.De ce oare?

P. S:Inca nu am sarutat pe nimeni.

10 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Hey nu mai fi si tu geloasa, ca ai sa ajungi o persoana foarte rea, si toti o r sa-ti intoarca spatele, asta vrei tu? cred ca nu. Ai putina rabdare ca totul o sa vina curand, si saruturi, si imbratisari, si partide de amor, totul.

| hugo a răspuns:

happypentru ca iti doresti si tu sa saruti pe cineva, esti curioasa sa vezi cum este, ce simti si daca iti placE(nu are cum sa nu iti placa) fa'ti un iubit...saruta un coleg...etc.depinde si de varsta.happy

| LuYz@ a răspuns:

Ceva normal nu e asa usor! exact cuma zis si hugo ai vrea sa experimentezi senzatia! si mie mi se intampla mereu am 12 ani tu cati ai? si cand vreau sa imi fac un prieten ma gandesc la faptul ca am tot timpul din lume pentru asta! acum trebuie sa ma concetrez pe studiu!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Din instinct (pentru ca este un preludiu si la varsta ta instinctul de reproducere e in formare si de el tine atractia catre sexul opus ), din curiozitate (pentru ca vrei sa cunosti senzatia si apropierea fizica de un baiat care iti place ), din dorinta de afectiune (pentru ca toti vrem sa fim iubiti si sa iubim ) dar si din dorinta de asimilare intr-un grup social (pentru ca altii de varsta ta au facut ceva si ai vrea sa fii si tu unul dintre ei, sa faci ce fac si cei de langa tine - asa cum te poate induiosa cand cineva plange, sau poti rade de rasul cuiva ). E perfect in regula, si se va intampla. Insa nu o considera gelozie, ci dorinta si curiozitate - pentru ca nu te-ar ajuta cu nimic daca altcineva nu s-ar saruta. Esti inca prea mica, dar iti vei gasi jumatatea cand va fi momentul, si poate nu doar o jumatate ci mai multe laughing

| nicolll a răspuns:

Ce varsta ai? eu am avut primul prieten la 15 ani si alte fete pana la 15 au 100, si tot la 15 a fost primul kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

11

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu ai sarutat pe numeni dar nu i nimic esti doar curiosatongue

| dydy22 a răspuns:

Probabil simti si tu nevoia sa, saruti, cautati un baiat care sa merite si saaruti si tu si ai sa vezi cum este esti la varsta ai can simti nevoia sa ai un iubit

| Malvina24 a răspuns:

E normal sa fie asa! Dar lasa ca o sa ai destul timp sa te saruti cu persoana iubita si va fi foarte frumos mai ales daca iubesti cu adevarat!

| demon a răspuns:

Intoarce capul si nu te uita o sa ai destul timp