| buburuza_1801 a întrebat:

Atunci cand vreau sa ii fac sex oral la prietenul meu simt un miros ciudat, contiunui sa ii fac da respirand pe gura, ma tot gandesc ce poate avea de spalat se spala? are ceva infectie? as vrea si eu sa ii fac un oral de neuitat cum sa procedez eu tot timpu ma gandesc ca mirosu ala e in capu meu, fiindca e primul baiat la care i-am facut. spuneti-mi parerea voastra

Răspuns Câştigător
| bilexa a răspuns:

Sti ca la femei vaginul se lubrifiaza cand sunt excitate? Ei si la barbati e la fel doar ca nu e in aceiasi cantitate ca le femaii, de aceea simti mirosul acela e de conotatie sexual. Daca te deranjeaza mirosul acela ascunde-l, sunt atatea creme cu diferite mirosuri pentru sexul oral incat e pacat ca nu sti despre ele. Cauta si tu pe un sex shop on-line. Sper ca te-am ajutat.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| gigiro a răspuns:

Buburuzo, ma dezamagesti total! Acesta este telul tau, sa-i faci un sex oral de neuitat? Sexul in sine se uita, dar persoana care o face, nu! Fii sigura canu te iubeste mai mult, ci, dimpotriva! E ceva atat de intim si atat de. urat, pentru o fata. incat ma ingrozesc! Cand faci asa ceva, te gandesti la parintii tai? Ti-o imaginezi pe mama ta facand asa ceva? Ma cutremur, si sper ca baiatul respectiv sa nu fie bolnav. Oricum, cred ca de mirosit, trebuie sa miroasa, ca asela e locul de urinat si.

| buburuza_1801 explică:

Mna si a fost cand exat fresh dupa dus rolling on the floor si tot asa.Amuzant raspunslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasate dusa de val si nu te mai gandi la mirosu ala.

| asdf123456123456 a răspuns:

Tragetio cu el in baie mai precis in cada, ca sa fie spalat laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai facut inainte sa incepeti sau dupa?