anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

atunci cind te porti dragut cu o fata, cadouri, excursii etc, te ia de fraier? mai bine este sa o tratez cu indiferenta si o sa ma placa? eu chiar daca sunt baiat de la tara sunt bine educat si nu pot sa jignesc o fata! invatati-ma, va rog!

Răspuns Câştigător
| Mya a răspuns:

Doar una care nu stie sa aprecieze aceste lucruri...trebuie sa descoperi mai intai cu ce tip de fata ai de-a face! Nu o sa auzi des asta de la o fata, dar stim cu totii ca sunt multe care profita de cei care ar fi in stare sa le aduca si luna de pe cer...Fii mai rezervat in cadouri, excursii...pe acestea i le poti oferi cand vor fi sentimente mai profunde si in acest fel vei fi dragut cu cine merita si nu vei risca sa fii luat de "fraier"...pentru inceput este suficient sa o scoti in oras! Insa, educatia, bunul simt, respectul...trebuie sa existe tot timpul...cu orice gen de persoane, indiferent de ceea ce ti se intampla, in viata trebuie sa inveti sa si pierzi, nu trebuie sa recurgi la jigniri!

10 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Sper k nu vrei sa te invatam sa jignesti o fatalaughing
pai e foarte bine sa te comporti frumos q o fata si daca u asta faci... ce pot sa zic mai mult decat felicitari!
Depinde mult si de fata, daca te ia sau nu de fraier...trebuie sa fii destul de stapan pe situatie si in aceea relatie sa ofere si ea nu numai u...si nu ma refer l excursii si cadori...ma refer aici la sentimente!
mult succes!happy

| Leea1234 a răspuns:

Eu una nu as "lua de fraier "un baiat pentru nici un motiv!
si nici cu indiferenta nu cred ca a-i rezolva ceva!
tu trebuie sa respecti fata, sa te porti frumos cu ea si restul depinde si de fata!
daca tu respecti conditiile de mai sus, nu cred ca vei avea de pierdut!
un sfat:e frumos sa oferi cadouri fetelor, dar nu trebuie sa exagerezi!

| Swabia a răspuns:

Credeam ca nu mai sunt baieti educati!big grin...[no offence!]...

| Lorenyk a răspuns:

O fata care te ia de fraier cand tu te porti frumos cu ea, nu prea merita sa te obosesti pentru ea. poarta-te frumos in continuare cu fetele, cu siguranta vei gasi fata potrivita, care sa aprecieze acest lucru.

| alin88 a răspuns:

Trebuie sa-ti gasesti partenera care stie sa aprecieze educatia ta. Din pacate, sunt destule care au carente serioase... stiu.

| spin a răspuns:

Parerea mea k baiat ar fi intai sa cunosti fata, sa vezi intr-adevar daca te place pentru felul cum esti si apoi sa ii ofer cadouri.eu asa fac pentru a nu oferi ocazia sa profite...eu cred ca at cand ii dai unei fete cadouri si o duci in excursii de la inceput e posibil sa te placa pentru ceea ce ii oferi...acum ma refer la o categorie de fete, pentru ca st altele care pur si simplu nu accepta un cadou pentru a nu da alta impresie.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai since. tii ce? ai intai cu :X:X... dulcegarii iar daca nu merg. ndiferenta e raspunsul... apoi ea sigur te va plac. D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai fii si tu tandru dai o florae invit-o la o cafea da-mi chiar foarte multe cadouri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si eu caut imformati cum trebuie sa ma descutc cu o fata. E mai mare cu un ca mine. si nu stiu de Sf Valentin ce sa-i iau ' ceva ieftin si dragut sa-i placa.

| martensica a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa ii cumperi cadouri dar totusi o faci. Daca vrei sa mergi pe drumul asta sper ca ai multi bani de pus la bataie. Probabil ca pentru ea a devenit totul o rutina, asteapta cu nerabdare urmatoarea intalnire ca sa vada ce i-ai mai cumparat, cine poate sa o invinovateasca!? tu ai invatat-o asa.
Poarta o discutie serioasa cu ea despre relatia voastra, daca vezi ca lucrurile nu merg ca ea nu simte nimic pentru tine nu-i nimic, ai mai trecut o experienta povestii vietii tale, balta e plina de peste. Cred ca toti am trecut prin situatii asemanatoare, cel putin si eu am picat in jocul asta, dar asta-i viata... cazi
, te aduni si te ridici dupa care te scuturi de praf si iti vezi in continuare de viata.
Nu exista un sablon pe care il poti urma si gata ca prin minune fata aceea te va placea sau daca o tratezi cu indiferenta ii vei starni ambitia si interesul, sau daca ii dai o duma buna gata iti cade in plasa; prostii, poate iti va merge cu o tipa si vei esua lamentabil cu urmatoarele zeci, trebuie sa te adaptezi in functie de situatie.
Gaseste-ti o tipa arata-i cine esti si fa-o sa te placa pentru cine esti tu cu adevarat, da-i dragostea ta in dar. nu excursii si alte obiecte, fa in asa fel incat pentru ea urmatoarea intalnire sa reprezinte un cadou in sine.