Spune-i actualului ca inca te mai gandesti la fost... si e bine sa te desp de el decat sa te consumi atat cu "vai ce bun e el si eu ma gandesc la ala...". Stiu cat e de greu si de asta iti spun Nu te forta sa-l uiti pe fost pentru ca iti faci rau, asteapta cu rabdare sa treaca de la sine, nu va tine o vesnicie! Spor si fii puternica :*
Probabil inca mai simti ceva pentru fostul tau prieten chiar daca v-ati despartit, poate canu simti nimic pentru prietenul tau ...si in cazul in care iti place de amandoi eu zic sa ramai cu cel actual pentru din cate ai scris e un tip de treaba
Desparte-te de actualul ...de ce mai esti cu el? Aici nu e vorba de iubire dar el te place foarte mult daca nu se supara, te crede si nu iti face faze, stii tu. Relatia cu el nu are nici un rost pentru ca nu te gandesti la el, ci la fostul. daca vrei un sfat : gandeste-te la ce am scris mai sus (cred ca asta e cel mai normal de facut daca nu iti place de el, nu te gandesti la el ) si incearca sa intri iar in vorba cu fostul si spune-i ca nu il poti scoate din mintea ta : Asta e! pa pa
Pai.el te crede pentru ca are incredere in tine si nu te crede in stare sa il minti. daca te-ai despartit de fostul sigur a fost un motiv si vina a apartinut cuiva. ar trebui sa te gandesti daca merita sa va impacati. bine daca si el vrea.si din caz de ceva.va trebui sa ii explici actualului cu calm si sa nul minti sa-i spui adevaratul motiv al despartirii voastre. oricum tot timpu cand o sati vezi fostii iubiti o sa ai un sentiment acolo de bucurie, furie etc. si ori te simti bine ori rau depinde