| unaboona a întrebat:

Atzi putea sa rezistatzi sa faceti sex normal, oral anal 2 ore incontinuu fara intrerupere? pot sa raspunda deopotriva ambele sexe si app is doar curioasa

26 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cine ajunge să facă sex oral şi anal dă dovadă cât de mult de respectă, şi asta înseamnă deviere de comportament sexual.
Nu rezistă nimeni 2 ore indiferent de ce sex practică.
Pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Aia-i "frecangeala" exagerata, nu sex! Si, repetata, nu duce la nimic bun!

| gigiro a răspuns:

Nu! Cred ca nici curvele cele mai experimentate nu fac fata la o partida de sex normal timp de doua ore, darmi-te in aproape toate orificiile( am uitat ca urechile si nasul au orificiile prea mici.) Se stie ca daca ai avut orgasm, iti trebuie ceva timp ca sa te refaci.

| Dominicc a răspuns:

Aaaaa... cum sa iti spun eu sa intelegi tu.

de ce esti asa curioasa?batting eyelashes si in al 2; lea rand de ce vorbesti asa urat? cand tu ai cerut parerea ambelor sexe?batting eyelashes stii bine ca nu e fain sa injuri si sa vorbesti urat... mai ales "mars dracului de zdreanta moare invidia in tine"

Fata doar ti. a raspuns.

Revenind: pai ca ai pus intrebarea asta e logic ca vrei sa faci sau ai facut deja asta, ce ai specificat tu cu sexu.
Sau e doar o fantezie de, a ta sau a prietenuui tau care am inteles ca are 30 de ani. Sau ma insel. nu stiu.

cat despre nimfomana, am vazut ca ai intrebari numai de viata ta sexuala. Why? e chiar asa greu sa cauti pe google sau sa ceri sfatul uneo prietene in problemele astea? ca sa nu te mai certi cu noi pe aici. e naspa. iti striti fatada.

O definitie "Nimfomania este o boala psihica si se manifesta prin dorinta si nevoia cronica de sex. O nimfomana nu va fi niciodata satisfacuta pe deplin. Atinge foarte greu orgasmul si nu reuseste sa se elibereze niciodata pe deplin de intreaga sa energie sexuala. Colinda de obicei din dormitor in dormitor, asteptandu-se mereu ca noul barbat sa o elibereze. Ea traieste cu impresia ca se poate mai bine, dar nu are rabdarea de a se obisnui cu un partener."

Daca tu vrei sex 2 ore continu ce sa cred? nu mai esti satisfacuta si vrei mai mult? daca vrei si stii ca poti macar nu mai spune asa in gura mare. iti iei cuvinte naspa...

Ai o viata activa da nu fi de la tara. stii la ce ma refer? fata draguta la aspect si cu limbaj de hahalera. Stii ce fac baietii cand dau de fete din astea? sau se ia cu ei in gura? Isi baga p**** in gura fetei. Asa mai pe direct.

Sper ca ai prins esentialu. Si daca ai degand sa te iei de mine... nu incerca. 1- mi.am zis opinia. 2- nu stiu care pe care si care e mai tare in clantza.
Acum depinde care pe care isi bate mintea.

| Hmmmm a răspuns:

Dar tu ai niste probeme existentiale foarte grave.gandesti inainte sa pui intrebarile?
nu mai bine dai tu si pe la scoala sa inveti si un pic de engleza, ca stiu ca nu te pricepi nici la aia?
imi miroase ca acest cont este facut la misto.de fapt sunt din ce in ce mai sigura de asta.ne spui si noua cine esti de fapt? hai ca suntem tare curiosi!

| Hmmmm a răspuns:

Unaboona -aualeu ce limbaj de domnisoara educata ai.deja m-am scarbit si, sincer, cu astfel de domnisoara ca tine nu prea stau de vorba, dar de data asta am sa iti explic unele lucruri.
ai pus o intrebare, ai cerut o parara, o ai.care e problema? in momentul in care pui o intrebare iti asumi unele riscuri. unu din riscuri e sa fi criticata si oamenii sa aiba o parere despre tine.nu iti place? usa e mereu deschisa sa stii.
lasa tu pusca si gara si mai treci pe la scoala, cum ziceam.ai nevoie sa mai inveti putina romana si engleza.
cat despre ofticata...nu stiu din ce a reiesit faptul ca eu as fi ofticata pe o pipita ca tine, dar crede-ma pe cuvant ca nu sunt, nu am fost si nici nu voi fi vreodata ofticata pe o pipita, sa ramanem la pipita ca imi place cum suna, ca tine.niciodata!
aaa.si este un site public.raspund la ce vreau, cum vreau si cand vreau.nu ai cum sa ma opresti! si acum cred ca oftcata nu sunt eu.
daca te doare adevarul imi pare rau petru tine.
sa ai o zi cat mai frumoasa.si nu te mai obosi sa imi dai replica, banuiesc ce ai sa zici, dar eu nu mai am de gand sa iti raspund la ce vei zice.
esti libera sa ai orice parere vrei.asa,ca sa te oftici tu ca pe mine nu ma doare, dar pe tine da.
papa!

| pwp a răspuns:

Nu stiu!
nu am incercat!

| virusake a răspuns:

Dupa o ora si ceva, ca baiat incepi sa dai ca intr-un sac de cartofi, fara sa mai ai vreo placere...

| ????? a răspuns:

Da as poteahappy

| dydy22 a răspuns:

Nici un actor de filme pentru adulti nu rezista sa fim seriosi cine te-a mai pacalit?

| cristianorudi7 a răspuns:

Cred ca esti din slatina ca aici sunt multe c...

| gabrielgypps a răspuns:

Tu chiar ai o problema, fie ca vrei sa fii frecata 2 ore, fie ca deja ai fost ...cred ca esti nimfomana, sau iubitul tau are priapism.
odata m-am frecat toata noaptea, vreo 4 ore, insa a fost doar o revansa pentru ziua anteriora, care fusese dezastru si prima data cu tipa respectiva. a trebuit sa ma pregatesc temeinic, fiind odinit, mancat bine+ cam 1 litru de vin rosu inchis de coacaze, si in timpul penetrarii am impins in ea asa tare incat mi. a plesnit putin pielita ce leaga calota, a sangerat putin, si apoi nu am mai simtit nici o placere, doar scula ca parul si cum zicea cineva mai jos, bagam in ea ca in sacul de cartofi.
fata fiind putin nimfomana, a avut o gramada de orgasme, vreo 7 mi-a zis a doua zi. ce tin eu minte e ca aveam volumul DE CARTIER al lui BUG mafia, si ca am intors de cateva ori caseta pe partea cealalta, adica dupa 30 minute. a fost un futai de ciuda in noaptea aia si cred ca as fi putut freca un hectar de femei. oricum nu am mai repett isprava, si cred ca nici nu as vrea.

| LNK a răspuns:

Un singur cuvant : obsedata.

| OzVrajitorul a răspuns:

Da se poate dar nu este deloc placut. poate la inceput dar dupa o ora, o ora si jumatate nu mai este placut iti spun din propria experienta, spre exemplu eu nu pot sa termin daca nu tin la acea pers daca nu o iubesc si uite asa nu mai este placerea. pentru ca nu le-am iubit pe toate...si ajung sa termin singur sper ca esti multumita de raspuns.

| Andrei_2426 a răspuns:

Nu cred ca as putea doua ore 1 ora as putea dar 2 nu, pentru ca ajung la orgasm, as putea 2 cu doua orgasme si cu o pauza de 30 min intre cele 2 orgasme.happy

| Abcfunny a răspuns:

Iubit de 30 de ani
obsedata
concluzie : c.

| unaboona explică:

@izabela03 ce pushca mea daca nu-ti plac intrebarile mele nu inteleg de ce mai iti pierzi timpu sa raspunzi...in primul rand nu m-am legat d tine si pot sa pun ce intrebare vreau daca nu-ti convine du-te la gara. mars dracului de zdreanta moare invidia in tine

| unaboona explică:

@gabrielgypss o femeie nimfomana nu are niciodata orgasme de fapt de aia e nimfomana pentru ca nu reuseste sa atinga orgasmul si este intr-o cautare continua sa atinga climaxul inainte sa zici o prostie informeazate

| alexb0y1998 a răspuns:

... ce intrebare doamne putei si tu sa vb mai frumos cu izabela ea doar a raspunshappy revenind la subiect pai 2 ore laughing poate ai innebunit sau esti de aia obsedata daca ai facut cred ca 2 zile ai ramas paralizata acol ce ziu eu, poate e laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici un barbat normal nu rezista asa de mult in pat. Doar daca se dopeaza cu tot felul de prostii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca toata lumea ar trebui sa se calmeze deoarece este doar o intrebare, in plus fata a spus ca este "doar curioasa".

Nu se poate incontinuu deoarece pentru barbat este obositor si nu mai simte nici o placere iar femeia incepe sa aiba probleme cu lubrifierea... si o sa aiba dureri.
Totusi cu pauze de mangaieri de cateva minute intre "etape" se poate ajunge si la 2 ore.

Pentru unaboona: daca injuri nu te simtii surprinsa cand esti injurata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar normal si oral ptc nu am prac analu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bine inteles

| Dragos20 a răspuns:

Nu stiu cati barbati rezista 2 ore fara pauza

| ciupy69 a răspuns:

Ti se pare ceva iesit din comun sau chiar vrei sa afli cum e? da intrebarea e pentru ambele sexe'da acum cum imparti placerea si cum durerea? am int ca la anal e nasol pentru fete nu?

| SABIN_1798 a răspuns:

Da se poste sa faci sex 2 ore nonstop dar trebuie sa nu te concentrezi foarte intens asupra actului sexual, ci doar sa te relaxezi. Unaboona esti frumoasa daca tu vrei putem incerca.

Întrebări similare