Nu e chair foarte bine ce ai facut tu
Dar poate vor uita, a fost doar o aventura si nu vor da prea mare importanta.
Succes!:X
Nu stiu daca e sau nu adevarat ce ai zis tu insa nu nu ai facut bine.
si daca se afla ce ai facut toti or sa te numeasca tarfa, curva.
Scuze fetito esti curva rau...ai ajuns sa te culci cu 3 fiind si prieten...nu a sa vrea sa fie oficial cu tine cine ar vrea sa fie cu o tarfa. sorry de limbaj dar asta e adevarul.
Mda esti c****, nu-mi pasa ca te face mai puternica sau nu, zic doar adevarul.Si tu recunosti ca esti, deci spor la treaba in continuare si sa stii ca niciun baiat nu vrea o iubita oficiala care e ca tine, doar ca sa o mai reguleze de cateva ori poate
Auzi,tie ti se pare normal sa te culci cu trei baieti pe care i`ai cunoscut pe fb? intreb si eu
Eu zic ca coryx a zis bine dai o funda pentru ca a raspuns cel mai bine asa vei face si tu ceva bun
Mersi pentru jigniri,ma fac mai puternica, sunt o nenorocita de ninfomana si imi place sa ma culc cu ei toti, ii fac sa se simta special! @coryx : este adevarat! @idbse : nu mi se pare normal dar am facut-o; @papusik; multumesc pentru tot sprijinu :X @pavel :abia astept sa simt cum ma ard flacarile iadului sa le simt in mine ahhh;@fotbalista : tu sigur esti o pizduta de 12 ani @un baiat dulcik69 : ai vrea tu ma sa ti-o sug @aly fac sex pe **** mea, si ma tine
Bai ce bine o duc unii ma
Iubita, esti tarfa!
Ciudat dar curvele obtin mereu ceea ce vor
Deci te culci iar cu primul' si gata
E al tau
Asta e singurul sfat pe care pot sa ti.l dau
E bine ca ai facut ce ai simtit u si ce ai vrut! Daca iti lipseste mult primul incearca sa iei leg cu el