| fluturealbastru a întrebat:

Au fost 3 prieteni. ne cunoscuram pe fb, m-am culcat cu unu din ei, prietena mea cu celalalt. apoi m-am culcat cu iubitul prietenei mele, apoi plictisita m-am culcat cu al 3lea. oare e bine ce am facut?! cum mai dau eu ochii cu toti, avand in vedere faptul ca-mi lipseste mult primul sad vai, ma tem daca o sa fiu iubita lui oficial, ce or sa zica prietenii lui?! de fapt nu prea imi pasa, dar il vreau din nou!

Răspuns Câştigător
| Papusik a răspuns:

Nu e chair foarte bine ce ai facut tu
Dar poate vor uita, a fost doar o aventura si nu vor da prea mare importanta.
Succes!:X

15 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Go ahead!

| PrecioussGirl a răspuns:

Nu stiu daca e sau nu adevarat ce ai zis tu insa nu nu ai facut bine.
si daca se afla ce ai facut toti or sa te numeasca tarfa, curva. happy

| alylove15 a răspuns:

Scuze fetito esti curva rau...ai ajuns sa te culci cu 3 fiind si prieten...nu a sa vrea sa fie oficial cu tine cine ar vrea sa fie cu o tarfa. sorry de limbaj dar asta e adevarul.

| XK a răspuns:

Tarfa mica, pentru ca are pasarica smug

| VacutzaRoscata a răspuns:

Mda esti c****, nu-mi pasa ca te face mai puternica sau nu, zic doar adevarul.Si tu recunosti ca esti, deci spor la treaba in continuare si sa stii ca niciun baiat nu vrea o iubita oficiala care e ca tine, doar ca sa o mai reguleze de cateva ori poate

| jdbsg a răspuns:

Auzi,tie ti se pare normal sa te culci cu trei baieti pe care i`ai cunoscut pe fb? intreb si eu straight face

| NicolaeCotet a răspuns:

Eu zic ca coryx a zis bine dai o funda pentru ca a raspuns cel mai bine asa vei face si tu ceva bun

| fluturealbastru explică:

Mersi pentru jigniri,ma fac mai puternica, sunt o nenorocita de ninfomana si imi place sa ma culc cu ei toti, ii fac sa se simta special! laughing @coryx : este adevarat! @idbse : nu mi se pare normal dar am facut-o; @papusik; multumesc pentru tot sprijinu :X @pavel :abia astept sa simt cum ma ard flacarile iadului sa le simt in mine ahhh;@fotbalista : tu sigur esti o pizduta de 12 ani rolling on the floor @un baiat dulcik69 : ai vrea tu ma sa ti-o sug rolling on the floor @aly fac sex pe **** mea, si ma tine happy

| Pavel5479 a răspuns:

O sa arzi vesnic in iad

| BilliOnaire a răspuns:

Podul e luuuung si maaare. si plin de doritori. daca nu ai ce face:\

| eleena a răspuns:

Bai ce bine o duc unii malaughing
Iubita, esti tarfa!
Ciudat dar curvele obtin mereu ceea ce vorlaughing
Deci te culci iar cu primul' si gatalaughing
E al taulaughing
Asta e singurul sfat pe care pot sa ti.l daulaughing

| unBaiatDulcik69 a răspuns:

Esti o carpa nenorocita

| Aleexutza_4655 a răspuns:

Idem FoTBaLySTa

| anya93 a răspuns:

E bine ca ai facut ce ai simtit u si ce ai vrut! Daca iti lipseste mult primul incearca sa iei leg cu elhappy