| Ale0101 a întrebat:

Au trecut 3 saptamani de cand ne-am despartit dupa o relatie de 1 an si 2 luni. Aseara am vorbit la telefon pentru prima oara de cand ne-am despartit. Am vorbit o ora. Avea o atitudine atata de "smechera", i-am spus sa vina la mine, m-a refuzat, a zis ca nu se poate abtine sa nu se atinga de mine. Motivul despartirii? " Nu te mai iubesc, vreau sa ne despartim ". Imi e atata de frica ca o sa isi dea seama de greseala lui, si ca o sa se intoarca..nu acum... poate in viitor. si eu voi ceda si ma voi impaca cu el.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Voi traiti pe baza de interes dragoste nu mai exista, daca exista erati impreuna si nici nu v-ati fi despartit

| ywar a răspuns:

Nu e problema ta ca va constientiza fapta. Nu e problema ta ca o sa vrea sa se intoarca. Daca tu ai principii, unde scupi nu lingi [e dur spus, dar e foarte intelept]. Asadar nu mai vrea sa se duca la alta care o sa il doreasca. Deci luand toate astea in consideratie vei putea lua decizia corecta cand va veni sa bazaie ca te vrea inapoi. Daca va veni. In general oamenii se razgandesc repede si iau decizii sub impulsul momentului. Asadar! nu face greseli aiurea si nu te grabi! Ah, si inca ceva: Nu iti ologi sufletul! Esti tanara si nu se termina nimic aici. Esti tanara, poate si foarte atragatoare si pentru altii poti avea un impact mai mare - adica pur si simplu, la naiba happy sa fie in limba dupa tine. Sa ai viata si tinereti frumoase! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu nu-l mai iubesti, nu trebuie sa cedezi.
Iar daca el e orgolios, tu de ce trebuie sa fii cu el doar cand are el chef?
Parerea mea e ca ar trebui sa iesi cu altcineva...ca sa poti merge mai departe.

| Ale0101 explică (pentru anonim_4396):

Ma evita...cand vbim la telefon.ii asa distant...parca ii frica sa dea ochii cu mine ca pe urma sa nu ne impacam

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ale0101):

Inseamna ca nu mai merita deloc atentia ta! happy
Evita-l si tu!

| 4343gddhkied a răspuns:

Daca il iubesti si nu o sa gasesti pe cineva care sa te faca sa il uiti sigur o sa va impacati, dar nu e neaparat! Pe cand o sa isi dea seama ca a gresit va fi prea tarziu! Continuati viata chiar daca doare acum, peste ceva timp o sa fie de domeniul trecutului!

| cristi62 a răspuns:

Bine ca nu ti a zis in ziua nuntii.
Cine stie, poate nici tu nu ai dat foarte multa atentie relatiei in ultimele saptamani?!

| Ale0101 explică (pentru cristi62):

Am locuit impreuna un an, am acordat atentie! Nu e vorba de asta...