Nu cred ca mai tine la tine si nici tu nu ai trebuit sa tii la el.Adica unul asa nu merita nici bunaziua.Se comporta foarte urat cu tine, uita-l.Stii sa iubesti cu adevarat si meriti pe cineva care te iubeste.
Nu prea ai ce sa faci.Lasa timpul sa treaca, si in niciun caz nu mai lua legatura cu el, este clar ca nu te iubeste, si ca nu te merita, si nicio persoana nu ar trebui sa stea intr-o relatie in care nu este fericita. Iti faci rau singura.
In timp il vei uita, si vei gasi o alta persoana.
Eu am trecut printr-un lucru asemanator, care m-a distrus psihic o perioada dar timpul a treecut si mi-a vindecat ranile, asa se va intampla si cu tine.
MUUlt succes!
P.S incearca sa stai in preajma familiei prietenilor, persoanelor in care ai incredere, spune-le prin ce treci, cu siguranta te vor ajuta!
Chiar daca nu merita sa-i zici nici „buna" fii politicoasa! Doar atat si in rest sa nu te mai intereseze de el... degeaba suferi crede-ma pentru ca nu ai pentru cine! Stii asa a fost sa fie pentru ca trebuie sa gasesti pe altul mai bun :*:*:*
Dupa cum spui tu, iubirea ta este pentru el un ****. In asemenea conditii, tu mai poti intreba ce este de facut?
Oricat ti se pare de greu acum, ignora-l, total! Eu sunt sigur ca nu te mai iubeste, iar faptul ca il ignori e posibil sa fie singura ta sansa sa te vrea inapoi. E posibil sa ma insel si sa nu se mai intoarca niciodata la tine, dar oricum altceva nu e de facut, pentru ca daca insisti, doar te umilesti si in plus, nu ii dai sufletului tau sansa sa se vindece mai repede, indepartandu-te de el.
linarkfts întreabă: